Beleggen bij SynVest doet u voor de lange termijn. Wij begrijpen echter dat door alles wat er nu in de wereld gebeurt onrust ontstaat over uw belegging. U vraagt zich wellicht af wat u moet doen. Hieronder delen wij onze visie op de huidige situatie: 

 

Duits vastgoed

In Duitsland investeren wij in vastgoed dat wij verhuren aan met name supermarktketens, winkels die in de eerste levensbehoefte voorzien en particuliere huurders (woningen). Door alles wat er gebeurt rondom het Corona virus ontstaat er veel onrust. Echter mensen moeten boodschappen doen. En ook wat betreft hun woonsituatie zal er niets veranderen. Daarom zien wij de komende periode met vertrouwen tegemoet.

 

Nederlands vastgoed

Het Nederlands vastgoedfonds is net van start gegaan. Dankzij het vertrouwen van veel beleggers hebben wij nu al opties op een aantal objecten. Wij zijn nu bezig met de afwikkeling hiervan, maar kunnen nog bijsturen als dit nodig is. Deze aankopen betreffen een lokaal winkelcentrum dat voorziet in de eerste levensbehoefte, een supermarkt en twee kantoorpanden op centrale locaties. Omdat deze objecten zijn aangekocht met een ‘onder voorbehoud’ termijn geeft het ons de mogelijkheid om af te wachten wat er komende weken gebeurt. Waarschijnlijk zullen we de voorbehoud termijnen opschuiven zodat we kunnen blijven reageren op situatie. Verkopers begrijpen dit, iedereen zit tenslotte in hetzelfde schuitje.

 

SynVest beleggingsfondsen

Het samenspel van corona-onrust en de, niet met Corona te maken hebbende, daling van de olieprijs, leidt tot groter koersdalingen op aandelenmarkten. Maar zowel in goede tijden als in slechte tijden op de beurs, is het belangrijk om rustig te blijven en je niet door je emoties te laten leiden. De geschiedenis laat zien dat beurskoersen altijd weer herstellen en weer verder stijgen over de tijd. Belegt u in het SynVest Value beleggingsfonds? Lees dan de update van Georg Krijgh, de beheerder van dit fonds.

Heeft u vragen? Neem dan contact op Bel 020 - 23 51 490