De mogelijkheid van nieuwe aankopen binnen het SynVest beleggingsprofiel, zoals in de vorige nieuwsbrief besproken, komen sinds deze zomer meer en meer voor. Dan gaat het om vastgoed die in een blijvende behoefte voorziet, zoals supermarkten en bedrijfsruimten, met langdurige huurcontracten en een goede geografische spreiding.

Omdat het nog niet duidelijk is of deze aankopen dit jaar of volgend jaar afgerond worden, is het te vroeg om daar nu iets over te zeggen. Zodra nieuwe aankopen zijn afgerond, vindt u deze terug op de website. Daarnaast staan een aantal panden, die niet meer in ons beleggingsprofiel passen, op de nominatie om verkocht te worden.

Interesse in beleggen bij SynVest?

Als u nieuw bent in de wereld van beleggen, staan we klaar om u te voorzien van waardevolle informatie om weloverwogen beslissingen te nemen middels de Beleggen in vastgoed brochure. Wij zijn ervan overtuigd dat deze informatie u zal helpen bij het vormen van een duidelijk beeld van de mogelijkheden en uitdagingen die beleggen in vastgoed met zich meebrengt. 

We begrijpen dat de materie van vastgoedbeleggingen complex kan zijn, en daarom willen we u graag de mogelijkheid bieden om hierover meer te weten te komen tijdens een persoonlijk gesprek met een van onze medewerkers.