SynVest is een beleggingsinstelling die in 2005 werd opgericht en momenteel een beheerd vermogen van ongeveer € 900 miljoen heeft. We zijn er trots op dat we een klantgerichte dienstverlening bieden en het vertrouwen genieten van meer dan 14.000 tevreden beleggers in onze fondsen. Onze fondsen zijn toegankelijk voor iedereen vanwege de eenvoudige deelnamemogelijkheden en onze heldere visie.

Sinds onze oprichting hebben we veel geïnvesteerd in de ontwikkeling van kennis en kunde binnen onze eigen organisatie. Bij SynVest staan onze beleggers hoog in het vaandel. Ons team staat met beide benen op de grond en is onze beleggers door de korte communicatielijnen optimaal van dienst. Wanneer u contact met ons opneemt, wordt uw telefoontje altijd persoonlijk beantwoord door een van onze medewerkers. Deze klantvriendelijkheid wordt gewaardeerd met een klanttevredenheidsscore van 8+ (2023). Bovendien hebben we zes keer de Cashcow Award gewonnen in de categorie "beste aanbieder van beleggingsproducten in vastgoed", een jaarlijkse publieksprijs. Niet voor niets hebben duizenden beleggers inmiddels de weg naar SynVest gevonden.

Dit zijn onze mensen
Martin van Gooswilligen
Martin van Gooswilligen, Algemeen directeur
Paul Diamant
Paul Diamant, Commercieel directeur
Annelies Smink
Annelies Smink, Marketing manager
Jean Paul Krak
Jean Paul Krak, Relatiebeheerder
Guido Quispel
Guido Quispel, Financieel directeur
Damjana Gajic
Damjana Gajic, Controller
Theodoor de Monchy
Theodoor de Monchy, Directeur juridische zaken
Dorien Groenwold
Dorien Groenwold, Compliance officer
Pim Kroes
Pim Kroes, Manager participantenadministratie
Rosanna Lo-A-Tjong
Rosanna Lo-A-Tjong , Project manager automatisering
Tatjana Stam-Fokker
Tatjana Stam-Fokker, Participantenadministratie
David van der Wal
David van der Wal, Vastgoed directeur
Patrick Oudshoorn
Patrick Oudshoorn, Fonds manager
Manon Nievergeld
Manon Nievergeld, Asset manager Nederland
Fred Klercq
Fred Klercq, Acquisitie manager Duitsland
Nicole Freund
Nicole Freund , Assistent asset manager Duitsland
Hanneke van den Heuvel
Hanneke van den Heuvel, Office management

Stichtingsbestuur en Raad van Commissarissen

Het bestuur van de Stichting Administratiekantoor SynVest Beleggingsfondsen wordt gevormd door Theo Oskam en Bob van der Mast. De Raad van Commissarissen bestaat uit René Frijters en Jaap Gillis.

De belangrijkste taken van het stichtingsbestuur zijn: 

  • Toezicht houden op de activiteiten van het bestuur van de fondsen
  • Toekennen van contracten aan de beleggers
  • Verwerven van juridisch eigendom van gewone aandelen in de fondsen
  • Uitkeren van dividend aan de beleggende deelnemers

Stichtingsbestuur

Theo Oskam

Studeerde Bedrijfskunde en heeft sinds 1987 diverse managementfuncties bij de Rabobank bekleed. Van 2007 tot 2013 was hij als directeur van Ergo Insurance Benelux (dochter van Munich Re Insurance) verantwoordelijk voor de Benelux. Sinds 2016 is hij onder meer mede-eigenaar van TalentSoftware.com, een geavanceerde, internationaal gepatenteerde trainingstechnologie.

Theo

Bob van der Mast

Bob van der Mast is bedrijfseconoom. Hij heeft diverse bestuursfuncties bekleed bij financiële instellingen waaronder Citco Bank Nederland N.V., Bank Labouchere N.V. en Dexia Bank Nederland B.V.. Zijn huidige functie is directeur van Target Media B.V., een betaalinstelling. 

Bob

Raad van Commissarissen 

René Frijters

René Frijters studeerde Bedrijfsinformatica aan de Hoge Economische School waarna hij reserveofficier bij de Koninklijke Marine werd. Hij vervolgde zijn carrière als ICT consultant bij diverse organisaties. Na twaalf jaar als consultant te hebben gewerkt, richtte hij drie financiële instellingen (mede) op en leidde hij deze als CEO: VEB Bottom-Line, Alex Beleggersbank en Knab bank.

René Frijters

Jaap Gillis

Jaap Gillis haalde zijn MBA-diploma aan de Tias Nimbas Business School en doorliep het Advanced Management Program aan de INSEAD Business School. Hij was tot 1 januari 2019 CEO van Bouwfonds Investment Management. Momenteel is hij voorzitter van de Raad van Commissarissen van Schiphol Area Development Company, voorzitter van de Raad van Advies van Cooll Sustainable Energy Solutions en lid van de Commissie van Toelating en Integriteit bij de Vereniging van Institutionele Beleggers in Vastgoed Nederland (IVBN).

Jaap