SynVest is een beleggingsinstelling opgericht in 2005 met meer dan in beheer. Bij SynVest zijn we trots op onze klantgerichte dienstverlening en het vertrouwen van meer dan 14.000 tevreden beleggers in onze fondsen, we hebben een klanttevredenheidsscore van 8+ ontvangen in 2023, wat de hoge waardering van onze klanten voor onze diensten bevestigt. Daarnaast hebben we zes keer de Cashow Award gewonnen in de categorie "beste aanbieder van beleggingsproducten in vastgoed", een jaarlijkse publieksprijs. Onze eenvoudige deelnamemogelijkheden en heldere visie maken onze fondsen toegankelijk voor iedereen. We bieden onze beleggers de unieke mogelijkheid om direct in te stappen in een gespreide en zorgvuldig geselecteerde portefeuille.

Directie en Stichtingbestuur

De directie bestaat uit Martin van Gooswilligen, David van der Wal en Guido Quispel.

Het bestuur van de Stichting Administratiekantoor SynVest Beleggingsfondsen wordt gevormd door Theo Oskam en Bob van der Mast. De Raad van Commissarissen bestaat uit René Frijters en Jaap Gillis.

De belangrijkste taken van het stichtingsbestuur zijn: 

  • Toezicht houden op de activiteiten van het bestuur van de fondsen
  • Toekennen van contracten aan de beleggers
  • Verwerven van juridisch eigendom van gewone aandelen in de fondsen
  • Uitkeren van dividend aan de beleggende deelnemers

Directie

Martin van Gooswilligen, Algemeen directeur

Studeerde bedrijfskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen. Na zijn dienstplicht bij de Koninklijke Marine als officier was hij directeur/eigenaar van een producent en distributeur aan landelijke winkelketens in de Benelux. Deze succesvolle onderneming heeft hij in 2006 verkocht. Sinds 2007 is hij actief bij SynVest en in 2009 trad hij toe tot de directie. Sindsdien heeft hij samen met het managementteam SynVest uitgebouwd tot de huidige organisatie.

210Martin Synvest Portretten 110123

David van der Wal, Vastgoed directeur

David van der Wal studeerde Sociologie aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Na diverse managementfuncties in de logistiek en luchtvaart vervuld te hebben maakte hij in 2004 de overstap naar de vastgoedsector. In 2013 startte hij een consultancybureau en specialiseerde zich in strategische vraagstukken op het gebied van vastgoed, duurzaamheid en energie. In 2019 is hij in dienst gekomen bij SynVest en in 2021 toegetreden tot de directie als Vastgoed directeur.

114David Synvest Portretten 110123

Guido Quispel, Financieel directeur 

Is opgeleid tot register accountant en in 2015 bij SynVest in dienst getreden als Financieel Manager. Daarvoor is hij onder meer werkzaam geweest als Internal Auditor voor de christelijke hulporganisatie ZOA. Andere functies waren Contoller bij Wilgenhaege Vermogensbeheer en Accountant bij Jan Accountants & Belastingadviseurs. In 2020 is hij toegetreden tot de directie als Financieel directeur.

Guido (1)

Stichtingsbestuur

Theo Oskam

Studeerde Bedrijfskunde en heeft sinds 1987 diverse managementfuncties bij de Rabobank bekleed. Van 2007 tot 2013 was hij als directeur van Ergo Insurance Benelux (dochter van Munich Re Insurance) verantwoordelijk voor de Benelux. Sinds 2016 is hij onder meer mede-eigenaar van TalentSoftware.com, een geavanceerde, internationaal gepatenteerde trainingstechnologie.

Theo

Bob van der Mast

Bob van der Mast is bedrijfseconoom. Hij heeft diverse bestuursfuncties bekleed bij financiële instellingen waaronder Citco Bank Nederland N.V., Bank Labouchere N.V. en Dexia Bank Nederland B.V.. Zijn huidige functie is directeur van Target Media B.V., een betaalinstelling. 

Bob

Raad van Commissarissen 

René Frijters

René Frijters studeerde Bedrijfsinformatica aan de Hoge Economische School waarna hij reserveofficier bij de Koninklijke Marine werd. Hij vervolgde zijn carrière als ICT consultant bij diverse organisaties. Na twaalf jaar als consultant te hebben gewerkt, richtte hij drie financiële instellingen (mede) op en leidde hij deze als CEO: VEB Bottom-Line, Alex Beleggersbank en Knab bank.

René Frijters

Jaap Gillis

Jaap Gillis haalde zijn MBA-diploma aan de Tias Nimbas Business School en doorliep het Advanced Management Program aan de INSEAD Business School. Hij was tot 1 januari 2019 CEO van Bouwfonds Investment Management. Momenteel is hij voorzitter van de Raad van Commissarissen van Schiphol Area Development Company, voorzitter van de Raad van Advies van Cooll Sustainable Energy Solutions en lid van de Commissie van Toelating en Integriteit bij de Vereniging van Institutionele Beleggers in Vastgoed Nederland (IVBN).

Jaap
Dit zijn onze mensen
Paul Diamant
Paul Diamant, Commercieel directeur
Jean Paul Krak
Jean Paul Krak, Relatiebeheerder
Pim Kroes
Pim Kroes, Manager participantenadministratie
Rosanna Lo-A-Tjong
Rosanna Lo-A-Tjong , Project manager automatisering
Tatjana Fokker
Tatjana Fokker, Participantenadministratie
Dorien Groenwold
Dorien Groenwold, Commercieel binnendienst medewerker
Annelies Smink
Annelies Smink, Marketing manager
Damjana Gajic
Damjana Gajic, Controller
Patrick Oudshoorn
Patrick Oudshoorn, Investment manager
Frank van der Hulst
Frank van der Hulst , Investment manager
Fred Klercq
Fred Klercq, Acquisitie manager Duitsland
Nicole Freund
Nicole Freund , Assistent asset manager Duitsland
Hanneke van den Heuvel
Hanneke van den Heuvel, Office management