Nederlands vastgoed

Het SynVest Dutch RealEstate Fund richt zich op een mix van vastgoed op locaties door heel Nederland. Het gaat om panden die ook in de toekomst in een behoefte blijven voorzien, zoals gezondheidscentra, supermarkten, bedrijfspanden en kantoorpanden. Het fonds heeft een gerealiseerd fondsrendement van 9,3% in 2021.

Meer over beleggen in Nederlands vastgoed

Duits vastgoed

Sinds 2011 investeert het SynVest German RealEstate Fund succesvol in supermarkten en woningen in Duitsland. Het gemiddeld jaarrendement van het fonds bedraagt 7,6% sinds de start.  Het fonds keert maandelijks een voorschotdividend uit van 4% op jaarbasis.

Meer over beleggen in Duits vastgoed

Veelgestelde vragen over beleggen in vastgoed

Vastgoed is een belegging voor de langere termijn. Hiermee kunt u goede rendementen behalen. De zeer lage hypotheekrente maakt de aankoop van vastgoed aantrekkelijk. Vastgoed is bovendien tastbaar. U kunt er ‘naartoe fietsen en het aanraken’. Bij SynVest is het mogelijk te beleggen in Nederlands vastgoed en Duits vastgoed.

De mogelijkheden voor vastgoed beleggingen en de voor- en nadelen hebben wij voor u op een rij gezet.

Beleggen in vastgoed is populair. Het levert veelal een mooie inkomstenstroom op. Daarnaast is er op termijn vaak ook nog een waardestijging van het vastgoed. Belangrijkste vraag is of u zelf gaat beleggen in vastgoed of dat u het uitbesteedt aan professionals. Beide keuzes hebben - kosten en rendements - voor- en nadelen.

Wij hebben een uitgebreid artikel over zelf beleggen in vastgoed of uitbesteden om de keuze voor u makkelijker te maken.

Bekijk alle vragen
Heeft u vragen? Neem dan contact op Bel 020 - 23 51 490