Vastgoed is een belegging voor de langere termijn. Hiermee kunt u goede rendementen behalen. Vastgoed is bovendien tastbaar. U kunt 'ernaartoe fietsen en het aanraken’. Bij SynVest is het mogelijk te beleggen in Nederlands vastgoed en Duits vastgoed.

Beleggen in Nederlands vastgoed

Het SynVest Dutch RealEstate Fund richt zich op een mix van vastgoed op locaties door heel Nederland. Het gaat om panden die ook in de toekomst in een behoefte blijven voorzien, zoals gezondheidscentra, supermarkten, bedrijfspanden en kantoorpanden. Het fonds heeft een gerealiseerd fondsrendement van 6,8% in 2022.

Meer over beleggen in Nederlands vastgoed

Beleggen in Duits vastgoed

Sinds 2011 investeert het SynVest German RealEstate Fund succesvol in supermarkten en woningen in Duitsland. Het gemiddeld jaarrendement van het fonds bedraagt 7% sinds de start. Het fonds keert maandelijks een voorschotdividend uit van 5% op jaarbasis.

Daarom beleggen bij SynVest

SynVest heeft als doel om uw vermogen veilig en zonder omkijken te laten groeien

SynVest is uitgegroeid tot een betrouwbare partner in de beleggersmarkt. Momenteel beheert SynVest meer dan € 850 miljoen belegd vermogen en blijven de fondsen jaarlijks doorgroeien. De portefeuille bestaat uit zorgvuldig geselecteerd commercieel vastgoed met gerenommeerde huurders in Nederland en Duitsland.  

Overzichtelijk en toegankelijk
Wilt u uw vermogen laten groeien? Dan kan het SynVest een weloverwogen keus zijn. De vastgoedfondsen van SynVest zijn overzichtelijk en toegankelijk. Beleggers hebben direct een duidelijk beeld van hun kansen en risico’s. Zo maakt SynVest beleggen toegankelijk voor alle soorten beleggers.

Professionele vastgoedbeleggingsorganisatie
SynVest heeft sinds de oprichting in 2005 veel geïnvesteerd in de ontwikkeling van kennis en kunde binnen de eigen organisatie. SynVest richt zich op een mix van vastgoed door Nederland en Duitsland. De objecten worden zorgvuldig geselecteerd binnen het beleggingsprofiel. Het gaat om panden die ook in de toekomst in een behoefte blijven voorzien zoals buurt- en winkelcentra, supermarkten, gezondheidscentra, bedrijfs- en kantoorpanden. Door de verscheidenheid aan huurders blijft het beleggingsrisico beheersbaar. 

Klachtgerichte dienstverlening
SynVest heeft haar beleggers hoog in het vaandel staan. Het professionele team staat met beide benen op de grond en kan door de korte communicatielijnen de 14.000 beleggers optimaal van dienst zijn. Uw telefoontje wordt altijd persoonlijk beantwoord door een medewerker en die klantvriendelijkheid wordt gewaardeerd. Niet voor niets hebben duizenden beleggers de weg naar SynVest inmiddels gevonden.

Wie is SynVest?
  • Wij bestaan al sinds 2005
  • Wij hebben circa € 850 miljoen belegd vermogen
  • Wij beleggen in Nederlands en Duits vastgoed
  • Wij hebben 14.000+ klanten
  • Wij wonnen in 2022 voor de 5e keer de Cashcow Award, een prijs voor de beste aanbieder van beleggingsproducten in vastgoed
  • Wij vallen onder toezicht van de AFM en we werken volgens de richtlijnen van de AIFMD
Begin nu: stappenplan
1
Bepaal welk bedrag u wilt inleggen
2
Maak een account aan en vul uw persoonlijke gegevens in: dit kost slechts enkele minuten van uw tijd
3
Betaal via iDeal of maak het bedrag zelf over via uw bank om uw deelname af te ronden

Lees de reviews die wij via Trustpilot hebben gekregen.

Een score van 3.6 van 5 op basis van 381 reviews

Trustpilot score Geverifieerd
Ik heb de informatie die ik nodig had…

Ik heb de informatie die ik nodig had vrij gemakkelijk kunnen vinden op de website

Datum van ervaring: 24 maart 2023
Trustpilot score
zeer professioneel bedrijf

Contact met sales en marketing gehad, zeer professioneel bedrijf.

Datum van ervaring: 22 maart 2023
Trustpilot score Geverifieerd
Alles correct volgens afspraak en op…

Alles correct volgens afspraak en op tijd nagekomen.

Datum van ervaring: 22 maart 2023

Zelf beleggen in vastgoed uitbesteden?

Beleggen in vastgoed is populair. Het levert veelal een mooie inkomstenstroom op. Daarnaast is er op termijn vaak ook nog een waardestijging van het vastgoed. Belangrijkste vraag is of u zelf gaat beleggen in vastgoed of dat u het uitbesteedt aan professionals. Beide keuzes hebben voor- en nadelen.

Wij hebben een uitgebreid artikel over zelf beleggen in vastgoed of uitbesteden om de keuze voor u makkelijker te maken.

Wat zijn de meest gangbare en populaire beleggingsvormen?

Als u begint met beleggen en u verdiept zich daarin, loopt u al snel tegen ontelbaar veel verschillende mogelijkheden aan. Dus waar moet u op letten én wat zijn nu de meest gangbare beleggingsvormen en hun specifieke kenmerken?

Checklist beleggen

U heeft veel over beleggen gelezen en met de lage spaarrente overweegt u te gaan beleggen. U wilt meer rendement, maar hoe pakt u dat het beste aan? Welke informatie is van essentieel belang voordat u start met beleggen? De 7 belangrijkste punten hebben we voor u verzameld in onze handige checklist beleggen. De checklist beleggen kan helpen om bewust te worden van de grootste risico’s en veelgemaakte fouten.

Rendement op beleggen berekenen?

Hoe moet u het rendement op beleggen berekenen en wat levert het beleggen eigenlijk op? Dit vragen veel (beginnende) beleggers zich af. U wil natuurlijk wel dat het geld dat u belegt later meer geld oplevert.  Sommige beleggers kijken bij de beleggingskeuze vooral naar het voorgespiegelde rendement. Toch is het belangrijk om ook altijd naar de risico’s én kosten te kijken.

Beginnen met beleggen?

Wilt u graag beginnen met beleggen, maar u weet niet goed hoe dat moet? Of bent u huiverig vanwege de risico’s? En is er wel een goede reden om nu in te stappen? Op deze en meer vragen, geven wij u antwoord. Uiteindelijk is beleggen een middel om financieel voordeel (rendement) te behalen.

Risico’s en kosten

Aan beleggen zijn risico’s en kosten verbonden. Hierover leest u meer in het prospectus en de Essentiële informatiedocument (EID). Vastgoed is een langetermijnbelegging waarmee goede rendementen behaald kunnen worden. Als belegger dient u er van bewust te zijn dat beleggen risico’s met zich meebrengt. Voorbeelden van risico’s zijn markt-, rente-, verhuur-, leegstands- en liquiditeitsrisico’s. De risico’s van beleggen in dit fonds zijn omschreven in het Prospectus.


Aan beleggen in dit fonds zijn kosten verbonden. Er gelden geen instapkosten. De uitstapkosten bedragen 2,5%. Omdat beleggen in vastgoed een langetermijnbelegging is, worden gedurende de eerste drie jaar hogere uitstapkosten in rekening gebracht, daarnaast ook door de hoge aankoopkosten (bijvoorbeeld makelaarscourtage, acquisitie- en selectiekosten, overdrachtsbelasting). De uitstapkosten komen ten goede aan het fonds, niet aan de beheerder.

De uitstapkosten worden berekend over de verkoopwaarde waarbij wordt gekeken naar het moment waarop investeringen zijn gedaan.

De uitstapkosten zijn

  • jaar 1: 9%
  • jaar 2: 7%
  • jaar 3: 5%
  • Na 3 jaar zijn de uitstapkosten altijd 2,5%

Naast deze kosten zijn er ook doorlopende fondskosten, welke reeds verwerkt zijn in het rendement. 

Een verdere uitleg van de kosten vindt u in het Prospectus en in de brochure.

Vragen over beleggen

Wanneer u begint met beleggen en u verdiept zich daarin, loopt u al snel tegen ontelbaar veel verschillende mogelijkheden aan. Dus waar moet u op letten én wat zijn nu de meest gangbare beleggingsvormen en hun specifieke kenmerken?

Wilt u graag beginnen met beleggen, maar u weet niet goed hoe dat moet? Of bent u huiverig vanwege de risico’s? Op deze en meer vragen, geven wij u antwoord.

Dankzij de lage rente, inflatie en vermogensbelasting wordt het geld op uw spaarrekening steeds minder waard. Wat maakt investeren in vastgoed tot een aantrekkelijk alternatief?

Banken betalen nauwelijks rente over spaargeld. Investeren in vastgoed kan daarom een aantrekkelijk alternatief zijn. Welke mogelijkheden zijn er en wat is het rendement op beleggen in vastgoed?

Hoe moet u het rendement op beleggen berekenen en wat levert het beleggen eigenlijk op? Dit vragen veel (beginnende) beleggers zich af. U wil natuurlijk wel dat het geld dat u belegt later meer geld oplevert.  Sommige beleggers kijken bij de beleggingskeuze vooral naar het voorgespiegelde rendement. Toch is het belangrijk om ook altijd naar de risico’s én kosten te kijken.

Beleggen in vastgoed is populair. Maar, is het verstandig om zelf te beleggen in vastgoed of uit te besteden aan vastgoed professionals?

Welke informatie is van essentieel belang voordat u start met beleggen? Wij hebben de 7 belangrijkste punten voor u verzameld in een handige checklist beleggen.

Alle veelgestelde vragen