Nederlands vastgoed

Het SynVest Dutch RealEstate Fund richt zich op een mix van vastgoed op locaties door heel Nederland. Het gaat om panden die ook in de toekomst in een behoefte blijven voorzien, zoals gezondheidscentra, supermarkten, bedrijfspanden en kantoorpanden. Het fonds heeft een gerealiseerd rendement van 9,3% in 2021.

Meer over beleggen in Nederlands vastgoed

Duits vastgoed

Sinds 2011 investeert het SynVest German RealEstate Fund succesvol in supermarkten en woningen in Duitsland. Het gemiddeld jaarrendement bedraagt 7,6% sinds de start.  Het fonds keert maandelijks een voorschotdividend uit van 4% op jaarbasis.

Meer over beleggen in Duits vastgoed

Veelgestelde vragen over beleggen in vastgoed

Vastgoed is een belegging voor de langere termijn. Hiermee kunt u goede rendementen behalen. De zeer lage hypotheekrente maakt de aankoop van vastgoed aantrekkelijk. Vastgoed is bovendien tastbaar. U kunt er ‘naartoe fietsen en het aanraken’. Bij SynVest is het mogelijk te beleggen in Nederlands vastgoed en Duits vastgoed.

De mogelijkheden voor vastgoed beleggingen en de voor- en nadelen hebben wij voor u op een rij gezet.

Beleggen in vastgoed is populair. Het levert veelal een mooie inkomstenstroom op. Daarnaast is er op termijn vaak ook nog een waardestijging van het vastgoed. Belangrijkste vraag is of u zelf gaat beleggen in vastgoed of dat u het uitbesteedt aan professionals. Beide keuzes hebben - kosten en rendements - voor- en nadelen.

Wij hebben een uitgebreid artikel over zelf beleggen in vastgoed of uitbesteden om de keuze voor u makkelijker te maken.

De aandelenbeurzen staan, evenals de prijzen op de woningmarkt, huizenhoog. Waarom zou ik dan nu gaan beleggen? Dat is de vraag die velen zich momenteel stellen. Het antwoord is eenvoudig. Sparen kost gewoonweg geld.

Wij geven u meer informatie om u te helpen in uw besluitvormingsproces om wel of niet - een deel van uw geld - te beleggen. U leest hier meer over op 'Waarom zou ik beleggen?'

U wilt beginnen met beleggen. Maar u weet niet precies hoe dat moet, of bent angstig vanwege de risico’s. En waarom zou u eigenlijk beginnen met beleggen?

Is er wel een (goede) reden om de stap te zetten? Op onder meer deze vragen geven wij u een kort antwoord. Uiteindelijk belegt u om financieel voordeel (rendement) te behalen.

Meer over beleggen voor beginners

Steeds meer mensen starten met beleggen. Maar geen voordelen zonder nadelen, ofwel beleggingsrisico’s. Het is belangrijk dat u zich hier bewust van bent en verstandig mee omgaat.

Wij zetten voor u de risico's van beleggen op een rijtje. Risicobeheersing is de leidraad.

Bekijk alle vragen
Heeft u vragen? Neem dan contact op Bel 020 - 23 51 490