Bewezen rendement en overzichtelijk risico

Sinds 2011 investeert het SynVest German RealEstate Fund succesvol in supermarkten en woningen in Duitsland. Het gemiddelde jaarrendement bedraagt 7% sinds de oprichting. Het fonds keert maandelijks een voorschotdividend uit van 5% op jaarbasis.

De optimale vastgoedportefeuille
Voorschotdividend Voorschotdividend

Maandelijks voorschotdividend van 5% op jaarbasis.

Lees meer
Jaarrendement Jaarrendement

Gemiddeld jaarrendement van 7% sinds oprichting.

Lees meer
Uitbreiden en verkopen Uitbreiden en verkopen

Beleggingen zijn uit te breiden of juist gedeeltelijk of geheel te verkopen.

Lees meer
Mix van vastgoed Mix van vastgoed

Wij kopen een mix van vastgoed op locaties door heel Duitsland.

Lees meer

Risico’s en kosten

Aan beleggen zijn risico’s en kosten verbonden. Hierover leest u meer in het prospectus en de Essentiële informatiedocument (EID). Vastgoed is een lange termijn belegging waarmee goede rendementen behaald kunnen worden. Als belegger dient u er van bewust te zijn dat beleggen risico’s met zich meebrengt. Voorbeelden van risico’s zijn markt-, rente-, verhuur-, leegstands- en liquiditeitsrisico’s. De risico’s van beleggen in vastgoed in het algemeen en in dit fonds in het bijzonder zijn omschreven in het Prospectus.

Aan beleggen in dit fonds zijn kosten verbonden. Er gelden geen instapkosten. De uitstapkosten bedragen 2,5%. Omdat beleggen in vastgoed een lange termijn belegging is, worden gedurende de eerste drie jaar hogere uitstapkosten in rekening gebracht: jaar 1: 9%, jaar 2: 7%, jaar 3: 5%. De uitstapkosten komen ten goede aan het fonds, niet aan SynVest. Naast deze kosten zijn er ook doorlopende fondskosten.

Een verdere uitleg van de kosten vindt u in het Prospectus en in de brochure.

Fondsrendement
Gemiddeld jaarrendement 7% sinds oprichting

Sinds 2011 investeert het SynVest German RealEstate Fund succesvol in winkels en woningen in Duitsland. Het gemiddeld jaarrendement bedraagt 7% sinds de oprichting. 

5% voorschotdividend

De kosten en (huur)opbrengsten van een vastgoedfonds zijn voorspelbaar. Hierdoor is het mogelijk om u elke maand een voorschotdividend uit te keren. Dit bedrag stellen wij aan het begin van elk jaar vast.

Dividend
Fondsrendement
Uitbreiden en verkopen

Het grote verschil met andere vastgoedfondsen is de mogelijkheid om uw belegging uit te breiden of (gedeeltelijk) te verkopen. Er is geen einddatum, u bepaalt zelf wanneer u uit het fonds stapt. Om beleggers in het fonds te beschermen, gelden er bij de verkoop van uw belegging wel een paar voorwaarden. Lees altijd het Prospectus en de Essentiële informatiedocument (EID).

Mix van vastgoed

Wij kiezen voor een mix van vastgoed in plaatsen rondom grote Duitse steden. Niet in de trendgevoelige en dure stadskernen, maar voor degelijke panden in de plaatsen daar omheen. Veel van onze huurders hebben winkels die voorzien in de zogenaamde primaire levensbehoeften.

Vastgoedportefeuille Duitsland
Aantrekkelijke Winkels
Wijkwinkelcentra en supermarkten

Wij richten ons op winkels die voorzien in de eerste levensbehoefte.

Bedrijfspanden
Woningen

De vraag naar betaalbare huurwoningen blijft groot. Zeker in Duitsland waar veel minder mensen een koophuis hebben.

Gezondheidscentra
Gezondheidscentra

Centra met bijvoorbeeld een huisarts, apotheek, fysiotherapeut, etc.

Kantoren
Kantoren

Locatie met goede bereikbaarheid met zowel auto als OV, reële huurprijzen, indeelbaarheid en een goed energielabel.

Wie is SynVest?
  • Wij bestaan al sinds 2005
  • Wij hebben meer dan € 850 miljoen belegd vermogen
  • Wij beleggen in Nederlands en Duits vastgoed
  • Wij hebben 14.000+ klanten
  • Wij wonnen in 2022 voor de 5e keer de Cashcow Award, een prijs voor de beste aanbieder van beleggingsproducten in vastgoed
  • Wij vallen onder toezicht van de AFM en we werken volgens de richtlijnen van de AIFMD
Begin nu: stappenplan
1
Bepaal welk bedrag u wilt inleggen
2
Maak een account aan en vul uw persoonlijke gegevens in: dit kost slechts enkele minuten van uw tijd
3
Betaal via iDeal of maak het bedrag zelf over via uw bank om uw deelname af te ronden
Vragen over beleggen?

Wanneer wij uw storting voor het eind de maand hebben ontvangen, gaat uw belegging in op de eerste van de volgende maand. Het voorschotdividend wordt iedere maand rond de zesde werkdag aan u uitgekeerd of herbelegd. Dit willen wij graag uitleggen met een voorbeeld:

U maakt op 15 januari een bedrag over naar SynVest. Uw belegging gaat van start per 1 februari. U ontvangt vervolgens het voorschotdividend over de maand februari rond de zesde werkdag van de maand maart. Kiest u voor herbeleggen? Dat wordt dit bedrag in maart direct weer herbelegd.

SynVest hanteert de forward pricing methodiek. Forward pricing houdt in dat u toe- en uittreedt tegen een handelskoers welke wordt vastgesteld na de periode waarin u een in- of verkooporder opgeeft.