Met de huidige inflatie is het opbouwen van vermogen niet gemakkelijk. Bij commercieel vastgoed in Nederland is in de huurcontracten vastgelegd dat de inflatie geheel wordt doorbelast. Dit betekent dat de huurinkomsten mee stijgen met de inflatie. Deze hogere huurinkomsten zijn van invloed op de waarde van het vastgoed. Maak kennis met het SynVest Dutch RealEstate Fund.

De optimale vastgoedportefeuille
Voorschotdividend Voorschotdividend

Maandelijks voorschotdividend van 6% op jaarbasis.

Lees meer
Fondsrendement Fondsrendement

Gerealiseerd fondsrendement in 2022 van 6,8%.

Lees meer
Uitbreiden en verkopen Uitbreiden en verkopen

Beleggingen zijn uit te breiden of juist gedeeltelijk of geheel te verkopen.

Lees meer
Mix van vastgoed Mix van vastgoed

Wij kopen een mix van vastgoed op locaties door heel Nederland.

Lees meer

Risico’s en kosten

Aan beleggen zijn risico’s en kosten verbonden. Hierover leest u meer in het prospectus en de Essentiële-informatiedocument (Eid). Vastgoed is een langetermijnbelegging waarmee goede rendementen behaald kunnen worden. Als belegger dient u er van bewust te zijn dat beleggen risico’s met zich meebrengt. Voorbeelden van risico’s zijn markt-, hefboom-, rente-, verhuur-, leegstands- en liquiditeitsrisico’s. De risico’s van beleggen in dit fonds zijn omschreven in het prospectus.


Aan beleggen in dit fonds zijn kosten verbonden. Er gelden geen instapkosten. De uitstapkosten bedragen 2,5%. Omdat beleggen in vastgoed een langetermijnbelegging is, worden gedurende de eerste drie jaar hogere uitstapkosten in rekening gebracht, daarnaast ook door de hoge aankoopkosten (bijvoorbeeld makelaarscourtage, acquisitie- en selectiekosten, overdrachtsbelasting). De uitstapkosten komen ten goede aan het fonds, niet aan de beheerder.

De uitstapkosten worden berekend over de verkoopwaarde waarbij wordt gekeken naar het moment waarop investeringen zijn gedaan.

De uitstapkosten zijn:

 • Jaar 1: 9%
 • Jaar 2: 7%
 • Jaar 3: 5%
 • Na 3 jaar zijn de uitstapkosten altijd 2,5%

Naast deze kosten zijn er ook doorlopende fondskosten, welke reeds verwerkt zijn in het rendement. 

Een verdere uitleg van de kosten vindt u in het prospectus en in de brochure.

Fondsrendement
Gerealiseerd fondsrendement van 6,8% in 2022

Wij richten ons bewust op verschillende soorten vastgoed en volgen continu de ontwikkelingen in de markt. Hierdoor kunnen wij de optimale vastgoedportefeuille samenstellen met goede rendementsverwachtingen.

6% voorschotdividend

Het voorschotdividend is een voorschot op het verwachte rendement. De kosten en (huur)opbrengsten van een vastgoedfonds zijn voorspelbaar. Hierdoor is het mogelijk om u elke maand een voorschotdividend uit te keren. Dit bedrag stellen wij aan het begin van elk jaar vast. Dit bedrag wordt maandelijks aan uw belegging toegevoegd en herbelegd. Zo ontstaat een rente op rente-effect en bouwt u sneller vermogen op. Vanaf een belegging van € 5.000 kunt u er ook voor kiezen om dit bedrag maandelijks te laten uitkeren.

Dividend
Fondsrendement
Uitbreiden en verkopen

Het grote verschil met andere vastgoedfondsen is de mogelijkheid om uw belegging uit te breiden of (gedeeltelijk) te verkopen. Er is geen einddatum, u bepaalt zelf wanneer u uit het fonds stapt. Om beleggers in het fonds te beschermen, gelden er bij de verkoop van uw belegging wel een paar voorwaarden. Lees altijd het prospectus en de Essentiële-informatiedocument (Eid).

Mix van vastgoed

Wij kopen een mix van vastgoed op locaties door heel Nederland. Het gaat om panden die in een behoefte blijven voorzien zoals supermarkten, wijkwinkelcentra, gezondheidscentra, bedrijfsruimten en kantoren.

Vastgoedportefeuille Nederland
Aantrekkelijke Winkels
Wijkwinkelcentra en supermarkten

Wij richten ons op winkels die voorzien in de eerste levensbehoefte.

Bedrijfspanden
Bedrijfsruimten

Wij kiezen vooral voor panden met opslagmogelijkheden, zoals groothandels of kleine webwinkels.

Gezondheidscentra
Gezondheidscentra

Centra met bijvoorbeeld een huisarts, apotheek, fysiotherapeut, etc.

Kantoren
Kantoren

Locatie met goede bereikbaarheid met zowel auto als OV, reële huurprijzen, indeelbaarheid en een goed energielabel.

Wie is SynVest?
 • Wij bestaan al sinds 2005
 • Wij hebben circa € 900 miljoen belegd vermogen
 • Wij hebben 14.000+ klanten
 • Wij beleggen in Nederlands en Duits vastgoed
 • Wij wonnen in 2022 voor de 5e keer de Cashcow Award, een publieksprijs voor de beste aanbieder van beleggingsproducten in vastgoed
 • Wij hebben een vergunning van de AFM en staan onder haar toezicht
 • Wij stellen conform de AIFMD een bewaarder aan voor de door haar beheerde fondsen
Begin nu: stappenplan
1
Bepaal welk bedrag u wilt inleggen
2
Maak een account aan en vul uw persoonlijke gegevens in: dit kost slechts enkele minuten van uw tijd
3
Betaal via iDeal of maak het bedrag zelf over via uw bank om uw deelname af te ronden
In het kort: SynVest Dutch RealEstate Fund

Meer weten over SynVest en het SynVest Dutch RealEstate Fund? Martin van Gooswilligen, directeur van SynVest legt uit!

 

*Deze video is in 2020 opgenomen

Vragen over beleggen

Beleggen in vastgoed is populair. Maar, is het verstandig om zelf te beleggen in vastgoed of uit te besteden aan vastgoed professionals?

Banken betalen nauwelijks rente over spaargeld. Investeren in vastgoed kan daarom een aantrekkelijk alternatief zijn. Welke mogelijkheden zijn er en wat is het rendement op beleggen in vastgoed?

Wilt u graag beginnen met beleggen, maar u weet niet goed hoe dat moet? Of bent u huiverig vanwege de risico’s? Op deze en meer vragen, geven wij u antwoord.

Welke informatie is van essentieel belang voordat u start met beleggen? Wij hebben de 7 belangrijkste punten voor u verzameld in een handige checklist beleggen.

Alle vragen over beleggen