Waarom is het nu interessant om in dit fonds te stappen?

Er is veel aanbod van vastgoed, maar door de Corona-situatie is er minder vraag

  1. Daarom kunnen wij jong en aantrekkelijk vastgoed voor een goede prijs aankopen. Daarnaast richten wij ons op een mix van vastgoed door heel Nederland. Hierdoor is het aanbod relatief groot. We kunnen zeer kritisch zijn en het beste vastgoed selecteren.

Voor veel partijen is het lastig om een financiering te krijgen, voor ons niet.

  1. In Nederland is het lastig om financiering te krijgen. Echter SynVest is niet afhankelijk van Nederlandse banken. Dankzij ons beleggingsfonds in Duits vastgoed hebben wij uitstekende contacten met Duitse banken. Deze banken kennen ons goed en willen ons daarom graag financieren. Ook is de situatie in Duitsland anders dan in Nederland. Er zijn veel meer banken en zij kennen ook gespecialiseerde vastgoedbanken.

  2. Wij hebben een financiering van maximaal 60% nodig en dat is laag. Banken vinden dat lage risico uiteraard aantrekelijk.

Goede timing

  1. Het fonds is in januari 2020 gestart. Het effect van de huidige Corona crisis zien we terug in gunstige aankoopprijzen van het vastgoed. We kijken scherp of er huurders zijn met huurachterstanden of betalingsregelingen en nemen dit mee in de aankoop afweging en/of prijs.

Wilt u meer informatie?

Laat dan hieronder uw gegevens achter en wij sturen u de brochure toe

Heeft u vragen? Neem dan contact op Bel 020 - 23 51 490