De lange termijn strategie van SynVest houdt in dat we zoeken naar objecten die in een blijvende behoefte voorzien. Objecten die nu in een functie voorzien, maar ook over 5 of 10 jaar. 

We hebben het hier over verschillende soorten vastgoed zoals supermarkten, bedrijfsruimten, bepaald type kantoren en wijkwinkelcentra. Daarnaast zoeken we altijd naar objecten die courant zijn, langdurige huurcontracten hebben met verschillende type huurders en een goede geografische spreiding. Deze beproefde strategie zorgt voor een stabiel rendement.

Interesse in beleggen bij SynVest?

Als u nieuw bent in de wereld van beleggen, staan we klaar om u te voorzien van waardevolle informatie om weloverwogen beslissingen te nemen middels de Beleggen in vastgoed brochure. Wij zijn ervan overtuigd dat deze informatie u zal helpen bij het vormen van een duidelijk beeld van de mogelijkheden en uitdagingen die beleggen in vastgoed met zich meebrengt. 

We begrijpen dat de materie van vastgoedbeleggingen complex kan zijn, en daarom willen we u graag de mogelijkheid bieden om hierover meer te weten te komen tijdens een persoonlijk gesprek met een van onze medewerkers.