20 april 2020 heeft het SynVest Dutch RealEstate Fund het eerste pand aangekocht.

Het betreft een mooi, nieuw pand. Goed gelegen in Nieuwegein, tegen Utrecht aan. Goede bereikbaarheid: openbaar vervoer bijna voor de deur en het pand ligt vrijwel naast de op- en afrit van de A12. Onder het pand zit een parkeergarage en buiten zijn ook nog parkeerplaatsen. De inrichting is eigentijds en het pand heeft een energie A label (hoogste duurzaamheidsklasse). Het pand is volledig verhuurd met 6 huurders, waarvan 3 opleidingsinstituten.

Vastgoed object Nieuwegein - Nederlands vastgoed SynVest

U vindt hier de gehele Nederlandse vastgoedportefeuille.

Over het SynVest Dutch RealEstate Fund
Het SynVest Dutch RealEstate Fund is een vastgoed beleggingsfonds. Wij kopen een mix van vastgoed op locaties door heel Nederland. Het gaat om panden die in een behoefte blijven voorzien zoals supermarkten, wijkwinkelcentra, gezondheidscentra en bedrijfs- en kantoorpanden. Lees meer over beleggen in Nederlands vastgoed.

Over SynVest 
SynVest is een beleggingsinstelling en beheert beleggingsfondsen in vastgoed. SynVest is sinds de oprichting in 2005 uitgegroeid tot een professionele assetmanager in Nederland. Er zijn op dit moment 24 mensen werkzaam in Nederland en Duitsland. SynVest heeft ruim € 900 miljoen onder beheer, meer dan 14.000 klanten en groeit gestaag.

Interesse in beleggen bij SynVest?

Als u nieuw bent in de wereld van beleggen, staan we klaar om u te voorzien van waardevolle informatie om weloverwogen beslissingen te nemen middels de Beleggen in vastgoed brochure. Wij zijn ervan overtuigd dat deze informatie u zal helpen bij het vormen van een duidelijk beeld van de mogelijkheden en uitdagingen die beleggen in vastgoed met zich meebrengt. 

We begrijpen dat de materie van vastgoedbeleggingen complex kan zijn, en daarom willen we u graag de mogelijkheid bieden om hierover meer te weten te komen tijdens een persoonlijk gesprek met een van onze medewerkers.