In het afgelopen jaar, het derde jaar van het SynVest Dutch RealEstate Fund, is de vastgoedportefeuille gegroeid van 31 naar 47 panden met een totaal belegd vermogen (AUM) van € 374 miljoen. Hiervan is 46 procent gefinancierd, een uiterst gezonde loan-to-value ratio. 

Naast de aankoop van een aantal mooie panden, hebben de assetmanagers ook verschillende nieuwe langdurige huurcontracten kunnen sluiten. De onafhankelijke externe taxateurs hebben in de eindejaarstaxatie een positieve waardering van de portefeuille vastgesteld. Voor u als participant in het SynVest Dutch RealEstate Fund betekent dit een stijging van de koers van uw certificaten van € 54 naar € 54,50.

Zoals gezegd is er flink uitgebreid en daarom is het Nederlands vastgoedteam uitgebreid met twee nieuwe collega’s. SynVest groeit als geheel en wordt hiermee versterkt met ervaren professionals op het gebied van vastgoed- en assetmanagement.

Interesse in beleggen bij SynVest?

Als u nieuw bent in de wereld van beleggen, staan we klaar om u te voorzien van waardevolle informatie om weloverwogen beslissingen te nemen middels de Beleggen in vastgoed brochure. Wij zijn ervan overtuigd dat deze informatie u zal helpen bij het vormen van een duidelijk beeld van de mogelijkheden en uitdagingen die beleggen in vastgoed met zich meebrengt. 

We begrijpen dat de materie van vastgoedbeleggingen complex kan zijn, en daarom willen we u graag de mogelijkheid bieden om hierover meer te weten te komen tijdens een persoonlijk gesprek met een van onze medewerkers.