Op 1 december 2021 heeft het SynVest Dutch RealEstate Fund haar 29ste object aangekocht. Het betreft een kantoor en bedrijfsruimte in Emmen met een totale verhuurbare vloeroppervlakte van 3.269 m². Het object is volledig en langjarig verhuurd.

De combinatie van kantoor en bedrijfsruimte maakt dit een mooie aanvulling op de portefeuille. Met deze aankoop heeft het SynVest Dutch RealEstate Fund nu 29 objecten in haar portefeuille. Aankomende maanden breidt het fonds zich nog verder uit. De betrokken verkoopmakelaar is Spring Real Estate.

Kantoor en bedrijfsruimte in Emmen - Nederlands vastgoed SynVest

U vindt hier de gehele Nederlandse vastgoedportefeuille.

Over het SynVest Dutch RealEstate Fund
Het SynVest Dutch RealEstate Fund is een vastgoed beleggingsfonds. Wij kopen een mix van vastgoed op locaties door heel Nederland. Het gaat om panden die in een behoefte blijven voorzien zoals supermarkten, wijkwinkelcentra, gezondheidscentra en bedrijfs- en kantoorpanden. Lees meer over beleggen in Nederlands vastgoed.

Over SynVest 
SynVest is een beleggingsinstelling en beheert beleggingsfondsen in vastgoed. SynVest is sinds de oprichting in 2005 uitgegroeid tot een professionele assetmanager in Nederland. Er zijn op dit moment 24 mensen werkzaam in Nederland en Duitsland. SynVest heeft ruim € 900 miljoen onder beheer, meer dan 14.000 klanten en groeit gestaag.

Interesse in beleggen bij SynVest?

Als u nieuw bent in de wereld van beleggen, staan we klaar om u te voorzien van waardevolle informatie om weloverwogen beslissingen te nemen middels de Beleggen in vastgoed brochure. Wij zijn ervan overtuigd dat deze informatie u zal helpen bij het vormen van een duidelijk beeld van de mogelijkheden en uitdagingen die beleggen in vastgoed met zich meebrengt. 

We begrijpen dat de materie van vastgoedbeleggingen complex kan zijn, en daarom willen we u graag de mogelijkheid bieden om hierover meer te weten te komen tijdens een persoonlijk gesprek met een van onze medewerkers.