Op 8 maart jl hebben we ons winkelpand aan de Mariastraat 4-4a in Apeldoorn verkocht. Hiermee komen we dichterbij de afwikkeling van het SynVest RealEstate Fund (SREF). Er resteren nog 4 panden om te verkopen.

Een actueel overzicht van de portefeuille is altijd beschikbaar via deze link: Actuele portefeuilleoverzicht

Planning voor slotuitkering in 2024
Ons streven blijft onveranderd om het fonds uiterlijk in 2024 te sluiten en over te gaan tot de finale slotuitkering aan de participanten op basis van de intrinsieke waarde. De ontwikkeling daarvan is te volgen via de factsheets of te zien in waarde van uw belegging in MijnSynVest.

Interesse in beleggen bij SynVest?

Als u nieuw bent in de wereld van beleggen, staan we klaar om u te voorzien van waardevolle informatie om weloverwogen beslissingen te nemen middels de Beleggen in vastgoed brochure. Wij zijn ervan overtuigd dat deze informatie u zal helpen bij het vormen van een duidelijk beeld van de mogelijkheden en uitdagingen die beleggen in vastgoed met zich meebrengt. 

We begrijpen dat de materie van vastgoedbeleggingen complex kan zijn, en daarom willen we u graag de mogelijkheid bieden om hierover meer te weten te komen tijdens een persoonlijk gesprek met een van onze medewerkers.