In het Duits bestaat een mooi woord voor iets waar in het Nederlands niet echt een goede vertaling voor is: partnerschaftliche Lösung. Het betekent zoveel als een oplossing in partnerschap waarbij je als partners nu de pijn deelt om daar later allebei profijt van te hebben. Vrijwel alle onderhandelingen over de afwikkeling van de diverse lockdowns zijn afgerond waarbij steeds is ingezet op die partnerschaftliche Lösung.

Met de meeste huurders die in de problemen zijn gekomen, werden langetermijnafspraken gemaakt. Het rendement van het fonds is tenslotte niet gediend met faillissementen van huurders als gevolg van inkomstenderving door de lockdowns.
Huurders konden hun acute liquiditeitsproblemen opvangen met huuropschorting of soms een huurvrije periode. Tegelijkertijd hebben deze ondernemers de huurovereenkomst verlengd of andere afspraken gemaakt waarmee de langdurige relatie werd bestendigd.

Blijf op de hoogte met de reguliere update van het German RealEstate Fund.

Over het SynVest German RealEstate Fund
Het SynVest German RealEstate Fund is een vastgoed beleggingsfonds. Wij kopen een mix van vastgoed op locaties door heel Duitsland. Het gaat om panden die in een behoefte blijven voorzien zoals woningen, kantoren en winkels. Lees meer over beleggen in Duits vastgoed.

Interesse in beleggen bij SynVest?

Als u nieuw bent in de wereld van beleggen, staan we klaar om u te voorzien van waardevolle informatie om weloverwogen beslissingen te nemen middels de Beleggen in vastgoed brochure. Wij zijn ervan overtuigd dat deze informatie u zal helpen bij het vormen van een duidelijk beeld van de mogelijkheden en uitdagingen die beleggen in vastgoed met zich meebrengt. 

We begrijpen dat de materie van vastgoedbeleggingen complex kan zijn, en daarom willen we u graag de mogelijkheid bieden om hierover meer te weten te komen tijdens een persoonlijk gesprek met een van onze medewerkers.