Het jaar 2023 zien we met vertrouwen tegemoet. Daarom is aan het begin van 2023 het voorschotdividend verhoogd naar vijf procent. Daarnaast is het de verwachting dat de koers van de certificaten positief beïnvloed gaat worden door de investeringen in de vastgoedportefeuille.

De komende maanden wordt namelijk een flink aantal verbouwingen afgerond. Dat gaat enerzijds om de modernisering van verschillende panden en anderzijds om de uitbreiding van de verhuurbare oppervlakte van bijvoorbeeld supermarkten en drogisterijen. Dat begint nu al een verhoogde huurstroom op te leveren en de langetermijnhuurovereenkomsten vergroten de waarde van het vastgoed. Ook de inflatie stuwt de huuropbrengsten op.

De jaarcijfers van het SynVest German RealEstate Fund kunt u in juli tegemoet zien. Op onze website kunt u nu al de recente (half)jaarcijfers terugvinden en zijn de jaarcijfers van 2022 vanaf juli te downloaden via de ‘download’ button.

Interesse in beleggen bij SynVest?

Als u nieuw bent in de wereld van beleggen, staan we klaar om u te voorzien van waardevolle informatie om weloverwogen beslissingen te nemen middels de Beleggen in vastgoed brochure. Wij zijn ervan overtuigd dat deze informatie u zal helpen bij het vormen van een duidelijk beeld van de mogelijkheden en uitdagingen die beleggen in vastgoed met zich meebrengt. 

We begrijpen dat de materie van vastgoedbeleggingen complex kan zijn, en daarom willen we u graag de mogelijkheid bieden om hierover meer te weten te komen tijdens een persoonlijk gesprek met een van onze medewerkers.