Traditiegetrouw vatten we in de eerste update het afgelopen jaar samen met een korte terugblik en kijken we daarna vooruit naar het beleggingsjaar 2024.

Terugblik 2023- SDREF in cijfers

Het beleggingsjaar 2023 is afgesloten met een slotkoers van € 54 per participatie en een totaal fondsvermogen van € 410 miljoen. Het gemiddelde jaarlijkse rendement sinds de oprichting van het fonds in 2020 komt daarmee op 9,2%. De portefeuille is afgelopen jaar verder gegroeid en omvatte aan het eind van het jaar uit 52 panden. 

Terugblik 2023- aan- en verkopen 

In 2023 werden zes panden aan de portefeuille toegevoegd. Naast deze aankopen is er voor het eerst een pand uit de portefeuille verkocht. Dit betrof een supermarkt gelegen in Leek, in de provincie Groningen. Lees meer over de aan en verkopen...

Terugblik 2023- SynVest en haar beleggers

Bij SynVest hechten we veel waarde aan de mening van onze klanten, we zijn er dan ook erg trots op dat we in het klanttevredenheidsonderzoek een klanttevredenheidsscore van 8+ van u hebben gekregen. Net zo trots zijn we op het feit we dit jaar voor de zesde keer de Cashcow Award hebben ontvangen, met name omdat het hier om een publieksprijs gaat. We zijn vastbesloten om deze prestaties in 2024 voor te zetten. 

Vooruitblik 2024

We zijn het jaar 2024 voortvarend begonnen, er zijn in januari al twee woonboulevards aangekocht, deze aankopen zijn te vinden op onze website. We verwachten binnenkort meer mooie transacties te kunnen doen. 

Interesse in beleggen bij SynVest?

Als u nieuw bent in de wereld van beleggen, staan we klaar om u te voorzien van waardevolle informatie om weloverwogen beslissingen te nemen middels de Beleggen in vastgoed brochure. Wij zijn ervan overtuigd dat deze informatie u zal helpen bij het vormen van een duidelijk beeld van de mogelijkheden en uitdagingen die beleggen in vastgoed met zich meebrengt. 

We begrijpen dat de materie van vastgoedbeleggingen complex kan zijn, en daarom willen we u graag de mogelijkheid bieden om hierover meer te weten te komen tijdens een persoonlijk gesprek met een van onze medewerkers.