David van der Wal is benoemd tot directeur vastgoed van SynVest. Van der Wal is binnen de directie verantwoordelijk voor de vastgoedportefeuille. Aanleiding voor deze uitbreiding is de groeiende portefeuille van SynVest. Van der Wal is hiermee het derde directielid naast Martin van Gooswilligen (Algemeen Directeur) en Guido Quispel (Financieel Directeur).  

Van der Wal begon in 2019 bij SynVest voor het Duitse vastgoed fonds, het SynVest German RealEstate Fund. Naast dit fonds beheert SynVest 2 vastgoedfondsen met in Nederland gelegen vastgoed en diverse fondsen in aandelen en obligaties. Martin van Gooswilligen: “SynVest heeft zich ontwikkeld tot een asset manager met de focus op vastgoed. We waren in 2019 dan ook verheugd David naar SynVest te kunnen halen. Zijn ervaring in  vastgoedmarkt is enorm en zijn specifieke expertise in asset management heeft bijgedragen aan het realiseren van onze groeiambities. De benoeming van David in de directie is dan ook een logische stap en bestendiging van de professionaliseringsslag die wij de laatste jaren hebben ingezet.

Van der Wal: “Ik ben blij met deze nieuwe rol en hiermee eindverantwoordelijk te zijn voor het Nederlandse en Duitse vastgoed. SynVest is inmiddels een asset manager van formaat met meer dan € 750 miljoen vastgoed onder beheer. We hebben de afgelopen jaren enorme stappen gezet door een goed team asset managers aan SynVest toe te voegen en de portefeuille gezond en toekomstbestendig te maken. Ik kijk er naar uit om samen met het team de positie van SynVest als assetmanager verder uit te bouwen.”

Interesse in beleggen bij SynVest?

Als u nieuw bent in de wereld van beleggen, staan we klaar om u te voorzien van waardevolle informatie om weloverwogen beslissingen te nemen middels de Beleggen in vastgoed brochure. Wij zijn ervan overtuigd dat deze informatie u zal helpen bij het vormen van een duidelijk beeld van de mogelijkheden en uitdagingen die beleggen in vastgoed met zich meebrengt. 

We begrijpen dat de materie van vastgoedbeleggingen complex kan zijn, en daarom willen we u graag de mogelijkheid bieden om hierover meer te weten te komen tijdens een persoonlijk gesprek met een van onze medewerkers.