Op 15 december heeft het SynVest Dutch RealEstate Fund haar 30ste object aangekocht.

Het betreft winkelcentrum Veenstaete te Smilde. Het winkelcentrum meet ca. 4.777m2 en is met een grote Jumbo supermarkt en 14 dagwinkels waaronder diverse speciaalzaken, Action en Kruidvat sterk gericht op het doen van de dagelijkse boodschappen (83% food/convenience). Het winkelcentrum beschikt over een groot eigen parkeerterrein met ca. 150 plekken. 


Patrick Oudshoorn: “Met de toevoeging van dit winkelcentrum vergroten we onze retail exposure binnen de portefeuille. Mede door de langjarig verhuurde Jumbo supermarkt en de aanwezigheid van diverse winkels voor de dagelijkse boodschappen zien we dit centrum als een waardevolle toevoeging voor ons fonds.”
Betrokken Investment Manager vanuit SynVest bij deze transactie is Patrick Oudshoorn. Betrokken makelaar bij de aankoop is MaXoz. 

Winkelcentrum Veenstaete te Smilde - Nederlands vastgoed SynVest

U vindt hier de gehele Nederlandse vastgoedportefeuille.

Over het SynVest Dutch RealEstate Fund
Het SynVest Dutch RealEstate Fund is een vastgoed beleggingsfonds. Wij kopen een mix van vastgoed op locaties door heel Nederland. Het gaat om panden die in een behoefte blijven voorzien zoals supermarkten, wijkwinkelcentra, gezondheidscentra en bedrijfs- en kantoorpanden. Lees meer over beleggen in Nederlands vastgoed.

Over SynVest 
SynVest is een beleggingsinstelling en beheert beleggingsfondsen in aandelen, vastgoed en obligaties. SynVest is sinds de oprichting in 2005 uitgegroeid tot een professionele assetmanager in Nederland. Er zijn op dit moment 24 mensen werkzaam in Nederland en Duitsland. SynVest heeft ruim 750 miljoen onder beheer, meer dan 9.000 klanten en groeit gestaag.