SynVest Dutch RealEstate Fund heeft haar 34e object aangekocht. Het betreft twee gebouwen aan Trondheim 1-24 in Barendrecht, aangekocht van IMP Vastgoedmanagement. De totale transactie omvat in totaal 8.641 m² VVO, onderverdeeld in 7.054 m² VVO kantoorruimte en 1.587 m² VVO bedrijfsruimte, en 175 parkeerplaatsen.

Patrick Oudshoorn, Investment Manager SynVest: “Met deze transactie voegen we wederom 2 hoogwaardige gebouwen toe aan de Nederlandse portefeuille. De combinatie van een kantoorgebouw en bedrijfsruimte draagt bij aan een gezonde mix binnen het SynVest Dutch RealEstate Fund.”

Sander van den Engel, Associate Director MidCap Investments bij Savills Nederland, licht toe: “Het hoogwaardige bedrijfsverzamelgebouw Vaanpark II is uitstekend bereikbaar via de rijkswegen A16 en A29, en is gelegen nabij de haven van Rotterdam. Het gebouw kent een mix van gebruikers en is momenteel grotendeels verhuurd, onder andere aan de KGH Customs Services, De Poli Tankers en Dudok Patisserie. SynVest werd commercieel geadviseerd door Savills en juridisch bijgestaan door VAD Notarissen uit Rotterdam. Verkoper IMP Vastgoedmanagement werd geadviseerd door De Mik Bedrijfshuisvesting.

U vindt hier de gehele Nederlandse vastgoedportefeuille.

Over het SynVest Dutch RealEstate Fund
Het SynVest Dutch RealEstate Fund is een vastgoed beleggingsfonds. Wij kopen een mix van vastgoed op locaties door heel Nederland. Het gaat om panden die in een behoefte blijven voorzien zoals supermarkten, wijkwinkelcentra, gezondheidscentra en bedrijfs- en kantoorpanden. Lees meer over beleggen in Nederlands vastgoed.

Over SynVest 
SynVest is een beleggingsinstelling en beheert beleggingsfondsen in vastgoed. SynVest is sinds de oprichting in 2005 uitgegroeid tot een professionele assetmanager in Nederland. Er zijn op dit moment 24 mensen werkzaam in Nederland en Duitsland. SynVest heeft ruim € 900 miljoen onder beheer, meer dan 14.000 klanten en groeit gestaag.

Interesse in beleggen bij SynVest?

Als u nieuw bent in de wereld van beleggen, staan we klaar om u te voorzien van waardevolle informatie om weloverwogen beslissingen te nemen middels de Beleggen in vastgoed brochure. Wij zijn ervan overtuigd dat deze informatie u zal helpen bij het vormen van een duidelijk beeld van de mogelijkheden en uitdagingen die beleggen in vastgoed met zich meebrengt. 

We begrijpen dat de materie van vastgoedbeleggingen complex kan zijn, en daarom willen we u graag de mogelijkheid bieden om hierover meer te weten te komen tijdens een persoonlijk gesprek met een van onze medewerkers.