Het SynVest Dutch RealEstate Fund heeft een wijkwinkelcentrum in Gorinchem als onderdeel van haar vastgoedportefeuille. Op 24 november is het vernieuwde wijkwinkelcentrum in het centrum van Gorinchem-Oost feestelijk en officieel heropend, nu onder de nieuwe naam Beckmanplein. Deze heropening markeert tevens de succesvolle lancering van een nieuwe Aldi vestiging binnen het winkelcentrum. Deze ontwikkelingen laten zien dat we blijven streven naar hoogwaardig vastgoedbeheer en strategische groei binnen de vastgoedportefeuille van het SynVest Dutch RealEstate Fund.

Interesse in beleggen bij SynVest?

Als u nieuw bent in de wereld van beleggen, staan we klaar om u te voorzien van waardevolle informatie om weloverwogen beslissingen te nemen middels de Beleggen in vastgoed brochure. Wij zijn ervan overtuigd dat deze informatie u zal helpen bij het vormen van een duidelijk beeld van de mogelijkheden en uitdagingen die beleggen in vastgoed met zich meebrengt. 

We begrijpen dat de materie van vastgoedbeleggingen complex kan zijn, en daarom willen we u graag de mogelijkheid bieden om hierover meer te weten te komen tijdens een persoonlijk gesprek met een van onze medewerkers.