Op 27 september heeft het SynVest Dutch RealEstate Fund een nieuw object toegevoegd aan haar portefeuille.

Het betreft een kantoorgebouw aan het Brassersplein 2-14 in Delft. Het object is bijna volledig verhuurd aan een mix van grote en kleine huurders, er is nog een ruimte van 400 m2 beschikbaar. Het gebouw heeft een totale oppervlakte van 6.930 m2 met 124 parkeerplaatsen.

De betrokken Investment Manager vanuit SynVest is Patrick Oudshoorn.

Delft 

U vindt hier de gehele Nederlandse vastgoedportefeuille.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Over SynVest

De beleggingsinstelling SynVest is opgericht in 2005. De beleggingsfondsen van SynVest zijn helder en overzichtelijk en het maakt beleggen voor alle beleggers toegankelijk. SynVest beheert circa € 900 miljoen belegd vermogen, is actief in Nederlands en Duits vastgoed en heeft meer dan 14.000 beleggers.

Over het SynVest Dutch RealEstate Fund

Het SynVest Dutch RealEstate Fund is een vastgoedbeleggingsfonds. Het gaat om panden die in een behoefte blijven voorzien zoals supermarkten, wijkwinkelcentra, gezondheidscentra en bedrijfspanden en kantoren.

Interesse in beleggen bij SynVest?

Als u nieuw bent in de wereld van beleggen, staan we klaar om u te voorzien van waardevolle informatie om weloverwogen beslissingen te nemen middels de Beleggen in vastgoed brochure. Wij zijn ervan overtuigd dat deze informatie u zal helpen bij het vormen van een duidelijk beeld van de mogelijkheden en uitdagingen die beleggen in vastgoed met zich meebrengt. 

We begrijpen dat de materie van vastgoedbeleggingen complex kan zijn, en daarom willen we u graag de mogelijkheid bieden om hierover meer te weten te komen tijdens een persoonlijk gesprek met een van onze medewerkers.