Op 1 februari 2022 heeft het SynVest Dutch RealEstate Fund haar 33e object aangekocht. Het betreft een bedrijfsruimte gelegen aan de Eekhorstweg 2 te Meppel. Het object is gelegen op bedrijventerrein ‘Noord I’ in nabijheid van de A32. Het pand heeft een totale oppervlakte van 4.956 m2 en is langjarig verhuurd.

Betrokken Investment Manager vanuit SynVest bij deze transactie is Patrick Oudshoorn. SynVest is bij deze transactie juridisch bijgestaan door VAD Notarissen uit Rotterdam.

Vastgoed object Meppel - Nederland vastgoed SynVest

U vindt hier de gehele Nederlandse vastgoedportefeuille.

Over het SynVest Dutch RealEstate Fund
Het SynVest Dutch RealEstate Fund is een vastgoed beleggingsfonds. Wij kopen een mix van vastgoed op locaties door heel Nederland. Het gaat om panden die in een behoefte blijven voorzien zoals supermarkten, wijkwinkelcentra, gezondheidscentra en bedrijfs- en kantoorpanden. Lees meer over beleggen in Nederlands vastgoed.

Over SynVest 
SynVest is een beleggingsinstelling en beheert beleggingsfondsen in aandelen, vastgoed en obligaties. SynVest is sinds de oprichting in 2005 uitgegroeid tot een professionele assetmanager in Nederland. Er zijn op dit moment 24 mensen werkzaam in Nederland en Duitsland. SynVest heeft ruim 750 miljoen onder beheer, meer dan 9.000 klanten en groeit gestaag.