Met trots delen we het nieuws dat SynVest is opgenomen in de lijst van vastgoedbeslissers door Vastgoedjournaal. Op deze lijst staan vakgenoten die het afgelopen jaar een positieve bijdrage aan de vastgoedsector hebben geleverd aan de sector of betrokken zijn geweest bij toonaangevende deals.

De winnaar zal bekendgemaakt worden tijdens het "De Vastgoedbeslisser 2023" evenement op 28 september 2023.

We zijn vereerd om deze vermelding te ontvangen en dankbaar voor het harde werk van ons SynVest team en de steun van onze beleggers en samenwerkende partners. Deze erkenning moedigt ons aan om ons streven naar uitmuntendheid voort te zetten.

Interesse in beleggen bij SynVest?

Als u nieuw bent in de wereld van beleggen, staan we klaar om u te voorzien van waardevolle informatie om weloverwogen beslissingen te nemen middels de Beleggen in vastgoed brochure. Wij zijn ervan overtuigd dat deze informatie u zal helpen bij het vormen van een duidelijk beeld van de mogelijkheden en uitdagingen die beleggen in vastgoed met zich meebrengt. 

We begrijpen dat de materie van vastgoedbeleggingen complex kan zijn, en daarom willen we u graag de mogelijkheid bieden om hierover meer te weten te komen tijdens een persoonlijk gesprek met een van onze medewerkers.