Met dit nieuwsitem informeren wij u over de laatste ontwikkelingen met betrekking tot de afbouw van het SynVest RealEstate Fund (SREF).

Handelskoers update

Per 31-12-2023 bedraagt de handelskoers € 1.821. Deze aanpassing is een weerspiegeling van de afwaardering van de portefeuille in december 2023. Het totale rendement over 2023 komt uit op -8,21%. Deze koersdaling wordt veroorzaakt door de taxatie van de panden in het fonds. Door de economische situatie en hoge rente zijn deze iets lager getaxeerd door onze externe taxateur. Met de rentedalingen in het vooruitzicht en gestegen huur door inflatie zou de waarde op termijn weer moeten herstellen. 

Fonds update
We boeken goede voortgang bij het voorbereidingsproces om de laatste 5 panden te verkopen. Dit is een van de laatste fasen voor de verdere afwikkeling van het fonds. We blijven ons inzetten om een optimaal resultaat te behalen bij deze laatste transacties. 

Nog te verkopen panden: 

 Een actueel overzicht van de portefeuille is altijd beschikbaar via deze link: Actuele portefeuilleoverzicht

Planning slotuitkering in 2024
Ons streven blijft onveranderd om het fonds uiterlijk in 2024 te sluiten en over te gaan tot de finale slotuitkering aan de participanten op basis van de intrinsieke waarde. De ontwikkeling daarvan is te volgen via de factsheets of te zien in waarde van uw belegging in MijnSynVest.

Interesse in beleggen bij SynVest?

Als u nieuw bent in de wereld van beleggen, staan we klaar om u te voorzien van waardevolle informatie om weloverwogen beslissingen te nemen middels de Beleggen in vastgoed brochure. Wij zijn ervan overtuigd dat deze informatie u zal helpen bij het vormen van een duidelijk beeld van de mogelijkheden en uitdagingen die beleggen in vastgoed met zich meebrengt. 

We begrijpen dat de materie van vastgoedbeleggingen complex kan zijn, en daarom willen we u graag de mogelijkheid bieden om hierover meer te weten te komen tijdens een persoonlijk gesprek met een van onze medewerkers.