Op het gebied van waardecreatie gaat het goed. Het fonds blijft de expertise omtrent verbouwingen uitbreiden waardoor steeds grotere projecten met goed rendement worden opgeleverd. In Lage is deze zomer het winkelcentrum opgeleverd met 350 m2 extra verhuurbaar oppervlak.

De Netto supermarkt, een bakkerij en de TEDi maken hier dankbaar gebruik van. In Adorf is de verbouwing van de Getränkewelt opgeleverd en in Bergisch Gladbach is de vernieuwde Rewe supermarkt feestelijk heropend. Twee Edeka supermarkten in Geldern en Wittenberge zijn verbouwd, waarvan die laatste de grootste individuele huurder met het langste huurcontract is in het fonds. In Grefrath is kledingwinkel Ernsting’s Family uitgebreid en de Rossmann drogist verbouwd. Omdat de verbouwingen binnen de gestelde budgetten en termijn zijn opgeleverd, in combinatie met de nieuwe huurovereenkomsten, soms met verhoogde huuropbrengsten, creëert het fonds extra waarde.

Interesse in beleggen bij SynVest?

Als u nieuw bent in de wereld van beleggen, staan we klaar om u te voorzien van waardevolle informatie om weloverwogen beslissingen te nemen middels de Beleggen in vastgoed brochure. Wij zijn ervan overtuigd dat deze informatie u zal helpen bij het vormen van een duidelijk beeld van de mogelijkheden en uitdagingen die beleggen in vastgoed met zich meebrengt. 

We begrijpen dat de materie van vastgoedbeleggingen complex kan zijn, en daarom willen we u graag de mogelijkheid bieden om hierover meer te weten te komen tijdens een persoonlijk gesprek met een van onze medewerkers.