Goed nieuws wat betreft nieuwe huurders. In Enneptal is een recent vrijgekomen ruimte verhuurd aan Woolworth en in Troisdorf is het winkelcentrum weer volledig verhuurd met een Action filiaal en een Rossmann drogist.

In Itzehoe wilde Rossmann ook bij ons huren maar daar was het vrijgekomen pand te klein voor. Het naastgelegen pand wordt nu ook via ons verhuurd waardoor we de optimale winkeloppervlakte hebben kunnen realiseren. Drogisterij Rossmann is inmiddels een belangrijke huurder in de Duitse portefeuille.  

Interesse in beleggen bij SynVest?

Als u nieuw bent in de wereld van beleggen, staan we klaar om u te voorzien van waardevolle informatie om weloverwogen beslissingen te nemen middels de Beleggen in vastgoed brochure. Wij zijn ervan overtuigd dat deze informatie u zal helpen bij het vormen van een duidelijk beeld van de mogelijkheden en uitdagingen die beleggen in vastgoed met zich meebrengt. 

We begrijpen dat de materie van vastgoedbeleggingen complex kan zijn, en daarom willen we u graag de mogelijkheid bieden om hierover meer te weten te komen tijdens een persoonlijk gesprek met een van onze medewerkers.