Het nieuwe jaar is rustig begonnen omdat er op dit moment weinig aanbod is van vastgoed is binnen ons beleggingsprofiel. Naar verwachting gaan in de loop van het tweede kwartaal de kansen keren. Er zijn tekenen dat richting de zomer meer mogelijkheden ontstaan om het SynVest Dutch RealEstate Fund verder te laten groeien. Het vastgoedteam blijft de bestaande portefeuille uiteraard actief beheren en verhuren. Ook is relatiebeheer een speerpunt van onze aanpak. Daarnaast wordt hard gewerkt aan de ontwikkeling van nieuwe verhuurconcepten die de verhuurbaarheid voor de lange termijn verbeteren. Nog dit jaar gaat het SynVest Dutch RealEstate Fund daar de vruchten van plukken.

De jaarcijfers van het SynVest Dutch RealEstate Fund kunt u in juli tegemoet zien. Op de website kunt u ook de oude (half)jaarcijfers terugvinden en zijn de jaarcijfers van 2022 vanaf juli te downloaden via de ‘download’ button.

Interesse in beleggen bij SynVest?

Als u nieuw bent in de wereld van beleggen, staan we klaar om u te voorzien van waardevolle informatie om weloverwogen beslissingen te nemen middels de Beleggen in vastgoed brochure. Wij zijn ervan overtuigd dat deze informatie u zal helpen bij het vormen van een duidelijk beeld van de mogelijkheden en uitdagingen die beleggen in vastgoed met zich meebrengt. 

We begrijpen dat de materie van vastgoedbeleggingen complex kan zijn, en daarom willen we u graag de mogelijkheid bieden om hierover meer te weten te komen tijdens een persoonlijk gesprek met een van onze medewerkers.