De Brand is het 28e object in het SynVest Dutch RealEstate Fund

Op 1 oktober jl. heeft het SynVest Dutch RealEstate Fund een nieuw object aan de portefeuille toegevoegd. Het kantoorgebouw aan de Brand 10-19 in Amersfoort is 5.500 m2 en heeft 119 parkeerplaatsen, deels met elektrische laadpalen. Het gebouw is in 2018 gerenoveerd en is volledig verhuurd.

Patrick Oudshoorn, Investment Manager SynVest: “Ik ben erg blij dat we deze aankoop hebben kunnen realiseren. Het object in Amersfoort is volledig verhuurd met een mix van 17 verschillende huurders. De gemiddelde resterende looptijd van de huurcontracten bedraagt ruim 3 jaar. Dit zorgt voor een zeer goede risicospreiding in de huurinkomsten. Amersfoort is bovendien zeer centraal gelegen en met een dalende voorraad kantoorruimte een strategisch goed object voor het SynVest Dutch Real Estate Fund.”

Het SynVest Dutch RealEstate Fund bestaat uit een mix van vastgoed zoals winkel- en gezondheidscentra, supermarkten, bedrijfs- en kantoorpanden. Met deze aankoop heeft het fonds nu 28 objecten in haar portefeuille en een fondsvermogen van ruim 160 miljoen. Aankomende maanden breidt het fonds zich nog verder uit.

Brand 10-19 in Amersfoort - Nederlands vastgoed SynVest

U vindt hier de gehele Nederlandse vastgoedportefeuille.

Over het SynVest Dutch RealEstate Fund
Het SynVest Dutch RealEstate Fund is een vastgoed beleggingsfonds. Wij kopen een mix van vastgoed op locaties door heel Nederland. Het gaat om panden die in een behoefte blijven voorzien zoals supermarkten, wijkwinkelcentra, gezondheidscentra en bedrijfs- en kantoorpanden. Lees meer over beleggen in Nederlands vastgoed.

Over SynVest 
SynVest is een beleggingsinstelling en beheert beleggingsfondsen in vastgoed. SynVest is sinds de oprichting in 2005 uitgegroeid tot een professionele assetmanager in Nederland. Er zijn op dit moment 24 mensen werkzaam in Nederland en Duitsland. SynVest heeft ruim € 900 miljoen onder beheer, meer dan 14.000 klanten en groeit gestaag.

Interesse in beleggen bij SynVest?

Als u nieuw bent in de wereld van beleggen, staan we klaar om u te voorzien van waardevolle informatie om weloverwogen beslissingen te nemen middels de Beleggen in vastgoed brochure. Wij zijn ervan overtuigd dat deze informatie u zal helpen bij het vormen van een duidelijk beeld van de mogelijkheden en uitdagingen die beleggen in vastgoed met zich meebrengt. 

We begrijpen dat de materie van vastgoedbeleggingen complex kan zijn, en daarom willen we u graag de mogelijkheid bieden om hierover meer te weten te komen tijdens een persoonlijk gesprek met een van onze medewerkers.