SynVest Dutch RealEstate Fund (nieuw Nederlands vastgoedfonds)

Het Nederlands vastgoedfonds heeft vorige maand het eerste pand aangekocht. Doordat het fonds net van start is gegaan kan het fonds rekening houden met de Corona situatie. Hierdoor worden alleen panden aangekocht die hier geen problemen van ondervinden. En ook tegen interessante prijzen. Benieuwd naar de panden die op onze lijst staan? Ga dan naar de lijst. Wanneer wij genoeg funding ontvangen in mei en juni, gaan wij deze panden aankopen.

Meer over Beleggen in Nederlands vastgoed

SynVest German RealEstate Fund (Duits vastgoed)

De koers en het voorschotdividend zijn deze maand niet gewijzigd. De beleggers in dit fonds ontvangen in een aparte mail een uitgebreide update met meer achtergrondinformatie over de actuele ontwikkelingen. Deze update is ook hier terug te lezen. 

Meer over Beleggen in Duits vastgoed

SynVest Beleggingsfondsen

Na de flinke dip in maart, zien we dat de meeste beleggingsfondsen zich langzaam herstellen. De nieuwe factsheets staan op de website in het downloadcentrum.

SynVest RealEstate Fund

De meeste huurders die hun deuren hadden gesloten gaan weer open. We blijven de situatie van de huurders volgen en zijn met ze in gesprek om huurachterstanden zoveel mogelijk te voorkomen.

Heeft u vragen? Neem dan contact op Bel 020 - 23 51 490