Sinds 2011 investeert het SynVest German RealEstate Fund succesvol in supermarkten en woningen in Duitsland. Het gemiddeld jaarrendement bedraagt 7,7% sinds de start. Het fonds keert maandelijks een voorschotdividend uit van 4% op jaarbasis.

Onze unique selling points

Voorschotdividend

4% maandelijks voorschotdividend op jaarbasis

De kosten en (huur)opbrengsten van een vastgoedfonds zijn voorspelbaar. Hierdoor is het mogelijk om u elke maand een voorschotdividend uit te keren. Dit bedrag stellen wij aan het begin van elk jaar vast.

Het vastgoed

supermarkten en woningen

Wij kiezen voor een mix van vastgoed in plaatsen rondom grote Duitse steden. Niet in de trendgevoelige en dure stadskernen, maar voor degelijke panden in de plaatsen daar omheen. Veel van onze huurders hebben winkels die voorzien in de zogenaamde primaire levensbehoeften.

Gemiddeld jaarrendement

7,7% jaarrendement

Sinds 2011 investeert het SynVest German RealEstate Fund succesvol in winkels en woningen in Duitsland. Het gemiddeld jaarrendement bedraagt 7,7% sinds de start. De huidige koers is 4.550 euro per certificaat.

Laatste aankopen

Stendal
Wuppertal Ascheweg
Cloppenburg
Grimma
Amöneburg

Waarom beleggen in Duits vastgoed bij SynVest?

 • Degelijke supermarkten, winkelpanden en woningen in plaatsen rondom grote Duitse steden
 • Lange huurovereenkomsten zijn gangbaar in Duitsland, vanaf 5 tot wel 15 jaar
 • Deelname vanaf € 100,- per maand of € 2.500,- eenmalig
 • Maandelijks voorschotdividend van 4% op jaarbasis
 • Bewezen trackrecord sinds de oprichting in 2011 met een gemiddeld rendement van 7,7% per jaar
 • Al 3 keer winnaar Cashcow award voor beste aanbieder beleggingsproducten in vastgoed
Brochure ontvangen

Beleggen in supermarkten en woningen

Wij kiezen voor een mix van vastgoed in plaatsen rondom grote Duitse steden. Niet in de trendgevoelige en dure stadskernen, maar voor degelijke panden in de plaatsen daar omheen. Veel van onze huurders hebben winkels die voorzien in de zogenaamde primaire levensbehoeften. Het zijn grote supermarkten, bakkerijen, maar ook discountwinkels zoals Action en Kik. Ook in mindere tijden wordt daar gewoon gewinkeld voor de dagelijkse boodschappen. Daarnaast hebben wij woningen in onze vastgoedportefeuille. De vraag naar betaalbare huurwoningen blijft groot. Zeker in Duitsland waar veel minder mensen een koophuis hebben. Lees hier meer over de portefeuille.

Begin nu: stappenplan

 • Bepaal uw inleg om uw verwachte rendement te berekenen
 • Maak een account aan en vul uw persoonlijke gegevens in: dit kost slechts enkele minuten van uw tijd
 • Betaal via iDeal of maak het bedrag zelf over via uw bank om uw deelname af te ronden
Bereken uw rendement

Actie: ontvang 1 maand extra dividend

Wanneer u in de maand juni minimaal €10.000,- belegt, ontvangt u een maand extra dividend!

Naar de actievoorwaarden

Gemiddeld 7,7% rendement per jaar sinds de oprichting in 2011

Sinds 2011 investeert het SynVest German RealEstate Fund succesvol in winkels en woningen in Duitsland. Het gemiddeld jaarrendement bedraagt 7,7% sinds de start.  De huidige koers is 4.550 euro per certificaat.

Het rendement van dit fonds bestaat uit twee delen:

 • Het directe rendement. Dat zijn de huurinkomsten van de objecten min de kosten.
 • Het indirecte rendement. De objecten in onze portefeuille kunnen meer of minder waard worden. Ook dit draagt bij aan uw totale rendement.

4% voorschotdividend

De kosten en (huur)opbrengsten van een vastgoedfonds zijn voorspelbaar. Hierdoor is het mogelijk om u elke maand een voorschotdividend uit te keren. Dit bedrag stellen wij aan het begin van elk jaar vast. Dit bedrag wordt maandelijks aan uw belegging toegevoegd en herbelegd. Zo ontstaat een rente op rente-effect en bouwt u sneller vermogen op. Vanaf een beleggging van €5.000 kunt u er ook voor kiezen om dit bedrag maandelijks te laten uitkeren.

Belangrijk om te weten

Aan dit product zijn risico's en kosten verbonden. Hierover leest u meer in het prospectus en de Essentiële beleggersinformatie (Ebi).

Vastgoed is een langetermijnbelegging waarmee goede rendementen behaald kunnen worden. De belegger dient zich er niettemin van bewust te zijn dat beleggen risico’s met zich meebrengt. Voorbeelden van risico’s zijn marktrisico's, renterisico's, verhuur- en leegstandrisico's en liquiditeitsrisico's. De risico’s van beleggen in vastgoed in het algemeen en in dit fonds in het bijzonder zijn omschreven in het prospectus.

Aan beleggen in dit fonds zijn kosten verbonden. Er gelden geen instapkosten. De uitstapkosten bedragen 2,5%. Omdat beleggen in vastgoed een langetermijnbelegging is, worden gedurende de eerste drie jaar hogere uitstapkosten in rekening gebracht: jaar 1: 9%, jaar 2: 7%, jaar 3: 5%. De uitstapkosten komen ten goede aan het fonds, niet aan SynVest. Naast deze kosten zijn er ook doorlopende fondskosten. Een verdere uitleg van de kosten vindt u in het prospectus.

Brochure ontvangen?

Vul hieronder uw gegevens in en wij sturen u een brochure met deelnameformulier.

Heeft u vragen? Neem dan contact op

Bel 020 - 23 51 490