Op 28 januari heeft het SynVest Dutch RealEstate Fund haar 32e object aangekocht. Het betreft een kantoorgebouw gelegen aan de Olof Palmestraat 12-18 en 20–26. Het object is gunstig gelegen op zichtlocatie langs de A13 ter hoogte van IKEA Delft. Het pand heeft een totale oppervlakte van 6.471 m2 en beschikt over ruim voldoende parkeergelegenheid. Betrokken Investment Manager vanuit SynVest bij deze transactie is Patrick Oudshoorn. SynVest is bij deze transactie juridisch bijgestaan door VAD Notarissen uit Rotterdam. Voor meer informatie en de portefeuille: www.synvest.nl

Over SynVest
SynVest is een beleggingsinstelling en beheert beleggingsfondsen in aandelen, vastgoed en obligaties. SynVest is sinds de oprichting in 2005 uitgegroeid tot een professionele assetmanager in Nederland. Er zijn op dit moment 24 mensen werkzaam in Nederland en Duitsland. SynVest heeft ruim 750 miljoen onder beheer, meer dan 9.000 klanten en groeit gestaag.

Over het SynVest Dutch RealEstate Fund
Het SynVest Dutch RealEstate Fund is een vastgoed beleggingsfonds. Wij kopen een mix van vastgoed op locaties door heel Nederland. Het gaat om panden die in een behoefte blijven voorzien zoals supermarkten, wijkwinkelcentra, gezondheidscentra en bedrijfs- en kantoorpanden.

Heeft u vragen? Neem dan contact op Bel 020 - 23 51 490