PERSBERICHT: SynVest Dutch RealEstate breidt portefeuille uit. Op 1 december 2021 heeft het SynVest Dutch RealEstate Fund haar 29ste object aangekocht. Het betreft een kantoor en bedrijfsruimte in Emmen met een totale verhuurbare vloeroppervlakte van 3.269 m². Het object is volledig en langjarig verhuurd.

De combinatie van kantoor en bedrijfsruimte maakt dit een mooie aanvulling op de portefeuille. Met deze aankoop heeft het SynVest Dutch RealEstate Fund nu 29 objecten in haar portefeuille. Aankomende maanden breidt het fonds zich nog verder uit. De betrokken verkoopmakelaar is Spring Real Estate.

Het SynVest Dutch RealEstate Fund bestaat uit een mix van vastgoed zoals winkel- en gezondheidscentra, supermarkten, bedrijfs- en kantoorpanden. Met deze aankoop heeft het fonds nu 29 objecten in haar portefeuille. 

Over SynVest
SynVest is een beleggingsinstelling opgericht in 2005. Met meer dan € 750 miljoen in beheer beleggen we voor ruim 9.000 klanten in Nederlands en Duits vastgoed, aandelen en obligaties. Onze heldere beleggingsvisie en eenvoudige deelnamemogelijkheden maken onze fondsen toegankelijk en succesvol. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jojanneke Holtrust – Westerbeek, woordvoerder SynVest, via 06 19 64 02 05.

Heeft u vragen? Neem dan contact op Bel 020 - 23 51 490