“Ja,” lacht Marc “ik heb ook op SynVest gestemd voor de Cashcow Award. Ik ben het van harte eens met de uitslag.” Marc is in 2020 ingestapt in het SynVest Dutch RealEstate Fund en volgt SynVest
als participant met een meer dan gemiddelde interesse. In het dagelijks leven is hij Vice-President Business Development & Strategy bij een internationaal bedrijf in complexe technische bouwprojecten. SynVest
komt graag in contact met participanten en leert van hun ervaringen.

Klantverhaal

Waarom heb je voor SynVest gekozen?
“Mijn financiële toekomst houdt me bezig,” legt Marc uit. “Niet alleen het spreekwoordelijke appeltje voor de dorst, maar ik dagdroom ook wel eens over eerder stoppen met werken. Alhoewel ik me afvraag hoe leuk ik dat in het echt zou vinden, eerlijk gezegd. Ook zekerheid op de middellange termijn speelt een rol bij mijn financiële planning. Je weet nooit hoe het loopt hè, vandaag zit je goed maar morgen? Daarom ben ik gaan beleggen en heb ik een risicoprofiel voor mezelf gemaakt. Daar kwam een combinatie uit van flexibiliteit met aandelen en obligaties enerzijds en stabiliteit met vastgoedbeleggen anderzijds. En ja, van alle aanbieders van vastgoedfondsen is SynVest dan de enige optie. Allereerst omdat SynVest door de AFM geaccrediteerd is, dat vind ik belangrijk. Daarnaast investeert SynVest alleen in courant vastgoed met een maatschappelijk belang zoals supermarkten en gezondheidscentra. En ik heb veel vertrouwen in het beheer van het vastgoed en de langetermijnrelaties die SynVest met huurders aangaat. Dat maakt mijn belegging voorspelbaar stabiel.”

De Cashcow Awards gaan ook over innoveren en verduurzamen. Speelt dat voor jou mee?
“In mijn werk ben ik dagelijks bezig met de nieuwste en groenste oplossingen voor de bouw. Het is de kunst om jezelf niet uit de markt te prijzen want dan verandert er ook niks. Wat dat aangaat zijn innovatieve en groene oplossingen eerder een middel dan een doel. En zo zie ik dat voor mijn beleggingen ook. Ik vind het mooi als het vastgoed waar SynVest in belegt groen is of verduurzaamd wordt maar voorwaarde is wel dat ik het terugzie in mijn rendement, snap je?”

Hoe volg je je SynVest belegging?
“Ik houd mijn beleggingen goed bij. Maandelijks kijk ik in MijnSynVest naar het dividend en op de website naar de factsheet. Ik lees hier en daar wat over de ontwikkelingen in de vastgoedmarkt maar laat dat liever aan de mensen van SynVest over. En wanneer ik een eindejaarsgratificatie krijg, bel ik op zo’n moment even met SynVest over de verwachtingen voor het fonds om te bepalen of ik wil bijstorten. Ik bel sowieso als ik vragen heb en vind het dan altijd weer prettig dat ik meteen iemand aan de lijn krijg die ook nog eens antwoord kan geven. Geen keuzemenu of tien minuten in de wacht hangen, prima.”

Hoe kijk je naar de huidige ontwikkelingen als belegger? Maak je je zorgen?
“Voor mijn mandje met aandelen en obligaties zeker wel, daar merk je het meteen aan als het buiten wat rommelt. Maar voor mijn SynVest belegging zie ik de toekomst zonnig in. Ik hoop dat SynVest vasthoudt aan de vastgoedstrategie en dezelfde soort aankopen blijft doen, panden met een maatschappelijk nut en huurders zoals supermarkten waardoor ook weer andere huurders worden aangetrokken. Daar heb ik veel vertrouwen in.”

Meer weten?
Bent u enthousiast geraakt door dit verhaal? En wilt u ook kennismaken met SynVest? Neem dan via onderstaande button contact met ons op of vraag een van onze brochures aan: