Beleggen

Het opbouwen en behouden van vermogen is tegenwoordig niet eenvoudig. De rente bij de bank is laag en bovendien verminderen de inflatie en vermogensrendementsheffing de koopkracht. Wilt u uw pensioen aanvullen, ervoor zorgen dat uw kinderen kunnen studeren of een appeltje voor de dorst achter de hand houden? Beleggen kan een goede optie zijn om meer rendement te realiseren.

Beleggen bij Synvest

Beleggen bij SynVest heeft altijd als doel: een goed rendement op de lange termijn. Er zijn verschillende manieren om dat te bereiken. Met meer of minder risico, via periodieke stortingen of een eenmalige inleg van een vermogen dat u al heeft opgebouwd, of met een combinatie van beide. Bij SynVest belegt u op een manier die bij u past.

Geen minimum instapbedrag

Duits vastgoed: elke maand voorschotdividend

Beleggingservaring sinds 2005

Gratis whitepaper:
Belangrijke informatie voor beginnende beleggers

Overweegt u te gaan beleggen? Of wilt u meer weten over beleggen? Dan biedt dit whitepaper alle informatie die u nodig heeft!

Download nu geheel vrijblijvend het whitepaper 'Belangrijke informatie voor beginnende beleggers'.

Kies de beleggingsportefeuille die bij u past

Bij SynVest kunt u beleggen in fondsen met aandelen, obligaties en vastgoed. U kunt kiezen uit indexfondsen en actief beheerde fondsen. Elk met een eigen rendement-risicoprofiel. U bepaalt zelf de verdeling tussen deze fondsen, gebaseerd op uw eigen visie en voorkeur.

SynVest Value Investment fonds

Het SynVest Value Investment Fund is een actief beheerd fonds. Op basis van intensieve research en constante monitoring worden ondergewaardeerde aandelen geselecteerd van een beperkt aantal sterke ondernemingen. De aandelen worden gekocht op gunstige koopmomenten: als de beurskoers tijdelijk lager is dan de werkelijke waarde. De goede resultaten sinds de start van dit fonds bewijzen het succes van deze aanpak. Lees meer>>

Nieuw fonds: SynVest Duurzaam Beleggen Index Fonds

Nieuw in ons aanbod is het SynVest Duurzaam Beleggen Index Fonds. Dit fonds belegt in beursgenoteerde aandelen van bedrijven in Europa en in Noord-Amerika volgens een vastgestelde index. Voorwaarde is dat de bedrijven voldoen aan de ‘Social Responsibility Investing‘-criteria op het gebied van onder meer mensenrechten, respect voor het milieu en het bestrijden van corruptie. Lees meer>>

Duits vastgoed fonds

Sinds de start van het SynVest German RealEstate Fund profiteren beleggers van een goed rendement van gemiddeld 8% per jaar. Wilt u ook profiteren van het sterke economische klimaat in Duitsland en een maandelijks voorschotdividend ontvangen? Beleggen in Duits vastgoed is al mogelijk vanaf 100 euro per maand of een eenmalige inleg vanaf 2.500 euro. Lees meer over Duits vastgoed>>

Indexfonds of actief beheerd fonds

Welke beleggingsportefeuille past bij u? Wilt u actief of passief beleggen? Een passief beheerd fonds volgt het rendement van een bepaalde index op de voet, terwijl een actief beheerd fonds streeft naar een hoger rendement. Een passief beheerd fonds wordt ook wel indexfonds genoemd.

Beheerders van actief beheerde fondsen maken een zorgvuldige selectie van aandelen, obligaties of vastgoed op basis van kennis en research. Dit maakt de kosten van actief beleggen hoger dan van passief beleggen. Daar staat tegenover dat een indexfonds nooit beter presteert dan de index die gevolgd wordt, terwijl een actief beheerd fonds ernaar streeft de markt of index te verslaan, met als doel een beter rendement te behalen voor haar beleggers.

Wilt u actief beleggen? Bij SynVest kunt u kiezen uit de actief beheerde fondsen SynVest Value Investment Fund (aandelen) en het SynVest German RealEstate Fund (direct vastgoed). Belegt u liever passief? Dan heeft u de keuze uit verschillende indexfondsen. Op onze fondsenpagina vindt u een compleet overzicht van het aanbod.

Risico's en Kosten

Risico's

Met beleggen kunnen goede rendementen worden behaald. Maar er zijn ook risico's aan verbonden. Hoe hoger het te verwachten rendement, hoe hoger vaak ook het risico. De belegger dient zich hier van bewust te zijn. De waarde van de belegging kan zowel stijgen als dalen, in het ergste geval kan de inleg teniet gaan. Het is van belang dat de belegger zich al dan niet met behulp van een financieel adviseur een goed en gefundeerd oordeel vormt.

Kosten

Aan een belegging in de fondsen van SynVest zijn kosten verbonden om de fondsen professioneel te managen en te laten voldoen aan huidige wet- en regelgeving. Wij streven er naar de kosten zo laag mogelijk te houden, toch zijn wij genoodzaakt bepaalde kosten te maken. Een aantal van deze kosten worden hieronder nader toegelicht. Voor een volledig overzicht van de kosten verwijzen wij u door naar het prospectus.

  • In- en uitstapkosten. De in- en uitstapkosten voor dit fonds bedragen 0,05%.
  • Funding fee. De funding fee bedraagt 0,50% van elke storting.
  • Fondskosten. De jaarlijkse kosten verschillen per fonds. Deze kosten worden verekend in de koers. Het volledige kostenoverzicht vindt u in het prospectus.

Meer informatie of klant worden? 

Vul uw gegevens in en wij sturen u een brochure met deelnameformulier.

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Meer informatie hierover vind u op onze cookie instellingen pagina.

OK