Beleggen in Nederlands vastgoed

Het SynVest Dutch RealEstate Fund is een nieuw vastgoed beleggingsfonds. Wij richten ons op verschillende soorten vastgoed en volgen continu de ontwikkelingen in de markt. Hierdoor kunnen wij de optimale vastgoedportefeuille samenstellen met goede rendementsverwachtingen.
7,8% gemiddeld jaarrendement: prognose eerste 7 jaar

Beleggen vanaf €100 per maand of € 2.500 eenmalig

6% maandelijks voorschotdividend op jaarbasis

Wie is SynVest?

Eerste pand aangekocht!

Op 20 april heeft het SynVest Dutch RealEstate Fund het eerste pand aangekocht. Het betreft een mooi, nieuw pand. Goed gelegen in Nieuwegein, tegen Utrecht aan. Goede bereikbaarheid: openbaar vervoer bijna voor de deur en het pand ligt vrijwel naast de op- en afrit van de A12. Onder het pand zit een parkeergarage en buiten zijn ook nog parkeerplaatsen. De inrichting is eigentijds en het pand heeft een energie A label (hoogste duurzaamheidsklasse). Het pand is volledig verhuurd met 6 huurders, waarvan 3 opleidingsinstituten. Lees meer.

Bekijk hier de lijst met de panden die staan gepland.

Corona onrust 

Lees onder Nieuws de SynVest updates over de actuele status van het Nederlandse vastgoed fonds. 

Mix van vastgoed
supermarkten, gezondheidscentra en kantoorpanden

Wij kopen een mix van vastgoed op locaties door heel Nederland. Het gaat om panden die in een behoefte blijven voorzien, zoals gezondheidscentra, supermarkten, bedrijfspanden en kantoorpanden:

Buurtwinkelcentra en supermarkten
Wij richten ons op winkels die voorzien in de eerste levensbehoefte.
• Bedrijfspanden
Wij kiezen vooral voor panden met opslagmogelijkheden, zoals groothandels of kleine webwinkels.

• Gezondheidscentra
Centra met bijvoorbeeld een huisarts, apotheek, fysiotherapeut, etc.
• Kantoren
Er zijn altijd kantoren nodig. Belangrijk is een locatie met goede bereikbaarheid met zowel auto als openbaar vervoer, goede huurprijzen, splitsbaarheid en een goed energielabel.

Bijeenkomsten Nederlands vastgoed uitgesteld

Vanwege de situatie rondom het Corona-virus hebben wij besloten de bijeenkomsten over ‘Beleggen in Nederlands vastgoed’ van SynVest uit te stellen. Wilt u wel graag een bijeenkomst van SynVest bijwonen? Laat dan uw gegevens achter en wij houden u op de hoogte wanneer de nieuwe data bekend zijn.

Dit zijn voorbeelden van het soort vastgoed waar het fonds zich op richt. Foto's van de eerste aankopen verwachten wij half maart. Dit zijn voorbeelden van het soort vastgoed waar het fonds zich op richt. Foto's van de eerste aankopen verwachten wij half maart.

Rendementsprognose 7,8%

Wij richten ons bewust op verschillende soorten vastgoed en volgen continu de ontwikkelingen in de markt. Hierdoor kunnen wij de optimale vastgoedportefeuille samenstellen met goede rendementsverwachtingen en optimale spreiding. Onze rekenmodellen geven een gemiddeld verwacht totaalrendement van 7,8% per jaar over een periode van 7 jaar. Dit is een inschatting, hier kunnen geen rechten aan ontleend worden.

Begin nu: stappenplan

1

Bepaal welk bedrag u wilt inleggen

2

Maak een account aan en vul uw persoonlijke gegevens in: dit kost slechts enkele minuten van uw tijd

3

Betaal via iDeal of maak het bedrag zelf over via uw bank om uw deelname af te ronden

Klant worden

6% voorschotdividend

Het voorschotdividend is een voorschot op het verwachte rendement. De kosten en (huur)opbrengsten van een vastgoedfonds zijn voorspelbaar. Hierdoor is het mogelijk om u elke maand een voorschotdividend uit te keren. Dit bedrag stellen wij aan het begin van elk jaar vast. Dit bedrag wordt maandelijks aan uw belegging toegevoegd en herbelegd. Zo ontstaat een rente op rente-effect en bouwt u sneller vermogen op. Vanaf een belegging van € 5.000 kunt u er ook voor kiezen om dit bedrag maandelijks te laten uitkeren.

Belegging uitbreiden en verkopen

Het grote verschil met andere vastgoedfondsen is de mogelijkheid om uw belegging uit te breiden of (gedeeltelijk) te verkopen. Er is geen einddatum, u bepaalt zelf wanneer u uit het fonds stapt. Om beleggers in het fonds te beschermen, gelden er bij de verkoop van uw belegging wel een paar voorwaarden, zie hieronder. 

Risico's en kosten

Aan beleggen zijn risico's en kosten verbonden. Hierover leest u meer in het prospectus en de Essentiële beleggersinformatie (Ebi).

Vastgoed is een langetermijnbelegging waarmee goede rendementen behaald kunnen worden. Als belegger dient u er van bewust te zijn dat beleggen risico’s met zich meebrengt. Voorbeelden van risico’s zijn markt-, rente-, verhuur-, leegstands- en liquiditeitsrisico's. De risico’s van beleggen in vastgoed in het algemeen en in dit fonds in het bijzonder zijn omschreven in het prospectus.

Aan beleggen in dit fonds zijn kosten verbonden. Er gelden geen instapkosten. De uitstapkosten bedragen 2,5%. Omdat beleggen in vastgoed een langetermijnbelegging is, worden gedurende de eerste drie jaar hogere uitstapkosten in rekening gebracht: jaar 1: 9%, jaar 2: 7%, jaar 3: 5%. De uitstapkosten komen ten goede aan het fonds, niet aan SynVest. Naast deze kosten zijn er ook doorlopende fondskosten. Een verdere uitleg van de kosten vindt u in het Prospectus en in de brochure.

Wilt u meer informatie?

Laat dan hieronder uw gegevens achter en wij sturen u de brochure toe

Bel ons

Mail ons

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Meer informatie hierover vind u op onze cookie instellingen pagina.

OK