Wanneer wij uw storting voor het eind de maand hebben ontvangen, gaat uw belegging in op de eerste van de volgende maand.

Wij hebben 5 werkdagen nodig om de koers te bepalen, na de 5e werkdag van de maand ziet u dat wij uw storting hebben omgezet naar een investering per de eerste van de maand. Na de eerste maand ontvangt u voor het eerst dividend ook daar hebben we 5 werkdagen nodig om het dividend te berekenen. De uitbetaling van het dividend is nooit op dezelfde dag van de maand, omdat dit afhankelijk is van een aantal factoren, zoals de werkdruk op de participantenadministratie, officiƫle feestdagen en/of het weekend die hier tussen vallen en het accorderen van het bankbestand.

Het voorschotdividend wordt iedere maand, uiterlijk de 10e werkdag aan u uitgekeerd of herbelegd. Dit willen wij graag uitleggen met een voorbeeld:

U maakt op 15 januari een bedrag over naar SynVest. Uw belegging gaat van start per 1 februari. U ontvangt vervolgens het voorschotdividend over de maand februari uiterlijk de 10e werkdag van de maand maart. Kiest u voor herbeleggen? Dat wordt dit bedrag in maart direct weer herbelegd.