Als u probeert in te loggen en u ziet niets of u ziet uw gegevens niet, dan zijn er een aantal dingen die u kunt proberen:

• Maakt u gebruik van automatisch inloggen? Log dan uit (rechts boven op MijnSynVest) en log opnieuw in.
  • Verwijder de cookies en geschiedenis van uw browser, log uit en log opnieuw in
  • Probeer het in een ander brouwser (Internet Explorer, Google Chroom, Microsoft Edge, Firefox etc.)

Logt u in met het e-mailadres wat bekend is bij SynVest of logt u in met een ander e-mailadres. Het is alleen mogelijk om in te loggen met het e-mailadres dat bekend is bij SynVest.