Pensioenboek

Hoe bouwt u extra vermogen op?

Bekijk de mogelijkheden

Ontvang pensioenboek

Weet u alles wat u moet weten over uw pensioen?

Veel mensen ervaren pensioen als ingewikkelde materie en van latere zorg. Daarom stellen ze het uit om actie te ondernemen of ze doen er helemaal niets mee. Toch komt er later vaak een moment van ‘had ik maar’... Want als de pensioenleeftijd eenmaal in zicht komt wil iedereen toch graag de zekerheid hebben van een prettig inkomen. Geldt dat ook voor u?

"Hoeveel moet ik maandelijks opzij zetten om na mijn pensioen op dezelfde manier verder te leven?"

Vraag het gratis boek ‘extra vermogen opbouwen’ aan 

Dit boek geeft u inzicht over alles wat u moeten weten over pensioen opbouwen. Geen ingewikkelde materie, gewoon makkelijk leesbaar en begrijpelijk.

In het eerste deel van dit boek krijgt u antwoord op de vraag waarom het eigenlijk nodig is om een aanvulling op uw pensioen op te bouwen. Ook zetten we de verschillende trends en ontwikkelingen voor u op een rijtje.

In deel twee laten we u zien hoe u dat extra vermogen kunt opbouwen, dus met welke financiële producten. Is er toch iets niet helemaal duidelijk? Achterin vindt u een begrippenlijst met uitleg en handige websites voor extra informatie.

"In welke situaties is het in elk geval verstandig om zelf (extra) pensioen op te bouwen?"

Ontvang het gratis boek 'de noodzaak van extra vermogen opbouwen'

Bel ons

Mail ons

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Meer informatie hierover vind u op onze cookie instellingen pagina.

OK