Per 1 juni 2022 heeft het SynVest Dutch RealEstate Fund haar vastgoedportefeuille verder uitgebreid.De aankoop betreft een langjarig, volledig verhuurde bedrijfsruimte gelegen aan de Steinfurtstraat 1 op bedrijvenlocatie ‘Hessenpoort’ te Zwolle. Het pand heeft een totale oppervlakte van 7.496 m2.

Betrokken Investment Manager vanuit SynVest bij deze transactie is Patrick Oudshoorn. Voor meer informatie en de portefeuille: www.synvest.nl


Over SynVest
SynVest is een beleggingsinstelling en beheert beleggingsfondsen in aandelen, vastgoed en obligaties. SynVest is sinds de oprichting in 2005 uitgegroeid tot een professionele assetmanager in Nederland. Er zijn op dit moment 24 mensen werkzaam in Nederland en Duitsland. SynVest heeft ruim 750 miljoen onder beheer, meer dan 9.000 klanten en groeit gestaag.

Over het SynVest Dutch RealEstate Fund Het SynVest Dutch RealEstate Fund is een vastgoed beleggingsfonds. Wij kopen een mix van vastgoed op locaties door heel Nederland. Het gaat om panden die in een behoefte blijven voorzien zoals supermarkten, wijkwinkelcentra, gezondheidscentra en bedrijfs- en kantoorpanden.

Heeft u vragen? Neem dan contact op Bel 020 - 23 51 490