Sinds 2015 belegt Guido zijn lijfrente bij SynVest. Bekijk hier zijn ervaringen

Beleggen via flexibele lijfrente

“Als verkeersvlieger werd er een plafond ingesteld voor onze pensioenopbouw. Hierdoor kreeg ik een nettobedrag dat ik in 2015 als aanvullend pensioen via SynVest heb belegd. Ook mijn lijfrente, die loopt tot 2024, heb ik vorig jaar naar SynVest overgeheveld. Ik was ontevreden over de partij waar ik mijn lijfrente opbouwde.  Er was sprake van tegenvallend rendement, slechte informatieverstrekking, weinig inspraak, of flexibiliteit. Bij SynVest is het in goede handen, met een beter rendement. Bovendien biedt SynVest meer transparantie en kun je met een flexibele lijfrente zelf invloed uitoefenen op de fondsen waarin je belegt”.

Vertrouwen in organisatie

“Doordat ik actief ben gaan zoeken, kwam ik in contact met SynVest. Allereerst bleek het telefonisch contact aangenaam en goed. Op internet was er duidelijkheid en een overzichtelijke website. Bij mijn bezoeken op hun kantoor was er eveneens een goed verhaal. Dan krijg je vertrouwen. Vervolgens ben ik in het SynVest German RealEstate Fund gestapt. Na het overhevelen van de lijfrente heeft mijn vrouw inmiddels ook een rekening bij SynVest. Wat wel beter kan, is een actuele koers van mijn beleggingen in ‘mijnsynvest’”.

"De organisatie heeft zich de afgelopen jaren prima ontwikkeld. Als ik mijn relaties uit de financiële wereld vertel dat ik zaken doe met SynVest, dan wordt dat als zeer positief ervaren."

Kansen op beleggingsmarkten

“Op korte termijn zie ik nog wel kansen op de aandelenmarkten, met name in Europa. Op de langere termijn ben ik iets sceptischer en zie ik vanuit de VS bedreigingen en de markten sneller kantelen. Daarom zit ik ook in vastgoed, dat is iets stabieler. Hoewel de rente stijgt, zie ik die niet hard omhoog gaan, gezien de grote schuldenposities wereldwijd. De politieke onrust baart mij nog het meeste zorgen”.

Prima vermogensbeheerder

Over SynVest zou ik nog willen zeggen: “Blijf vooral doen waar je goed in bent. Ik heb geen behoefte aan allerlei andere diensten. De organisatie heeft zich de afgelopen jaren prima ontwikkeld. Als ik mijn relaties uit de financiële wereld vertel dat ik zaken doe met SynVest, dan wordt dat als zeer positief ervaren. Ga zo door”.

Bel ons

Mail ons

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Meer informatie hierover vind u op onze cookie instellingen pagina.

OK