Klaas-Jan vertelt over zijn belegging in het Duitse vastgoedfonds van SynVest

Getipt over SynVest

“Na een tip van een vriend over SynVest, heb ik via de website informatie opgevraagd. Vervolgens was er telefonisch contact. Dat verliep prima en vrijblijvend. Met mijn vrouw heb ik besloten in te stappen in het SynVest German RealEstate Fund. We konden eenvoudig opstarten en zijn voorzichtig begonnen met een klein bedrag. Vanaf het begin wordt er netjes en tijdig uitgekeerd. Dat geeft vertrouwen. Het is bovendien makkelijk om bij te storten. Daarmee hebben we bij SynVest een aanzienlijk beter rendement dan op een spaarrekening.

Spreiding is belangrijk

We beleggen ook in fondsen van andere aanbieders, zoals in zorgvastgoed en een beleggingsfonds in (huur)woningen in Nederland. Wij zijn van mening dat je nooit op één paard moet wedden en de beleggingen beter kunt spreiden. SynVest gaf ons een goede mogelijkheid om in Duits vastgoed te beleggen, met onder meer supermarkten en andere retailobjecten, vaak gecombineerd met woningen. Hier zitten langjarige huurcontracten op, zodat de risico’s beperkt zijn.

"Onze beleggingen bieden ons maandelijks een mooi extra inkomen en ondertussen hebben we een aanvullend pensioen opgebouwd"

Extra inkomen en aanvullend pensioen

Door de verkoop van een onderneming hadden we al eerder wat kapitaal opgebouwd dat we konden beleggen. Onze beleggingen bieden ons maandelijks een mooi extra inkomen. Ondertussen hebben we een aanvullend pensioen opgebouwd. Mijn vrouw werkt nog en ik heb een inkomen uit mijn huidige bedrijf. Met onze inkomsten uit beleggingen kunnen we minder werken, meer van de wereld zien en Genieten – met een hoofdletter – zolang we gezond zijn.

Goede informatievoorziening

We beleggen nog niet zo langs bij SynVest, maar we worden goed op de hoogte gehouden. De SynFormatie lees ik graag. Ik vind het leuk om verhalen van andere beleggers te lezen. Daarom wil ik  mijn verhaal ook graag delen. De nieuwe website werkt prettig, is makkelijk toegankelijk en biedt actuele informatie. Door onze positieve ervaringen met SynVest zijn wij ook geneigd mee te doen als zij nieuwe beleggingsmogelijkheden bieden. Mochten die eraan komen dan gaan we daar zeker naar kijken”.

De ervaring van Klaas-Jan is in het voorjaar van 2019 gepubliceerd in het SynFormatie magazine

Aan beleggen zijn risico's en kosten verbonden. Hierover leest u meer in het prospectus en de Essentiële beleggersinformatie (Ebi).

Bel ons

Mail ons

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Meer informatie hierover vind u op onze cookie instellingen pagina.

OK