Feliz belegt sinds 2015 bij SynVest in het SynVest German RealEstate Fund. Dit is zijn ervaring.

Wat is uw beleggingsdoelstelling en waarom via SynVest?

Met mijn bv onderneem ik niet alleen, het is een stamrecht bv en daarmee ook mijn pensioenvoorziening. Ik sta midden in het leven, geniet van mijn gezin, mijn omgeving en werk. Wanneer ik op enig moment met pensioen denk te gaan, wil ik mijzelf ook van een goed inkomen voorzien. Daarom ben ik gaan beleggen. Onder andere bij SynVest in het Duitse vastgoedfonds. Ik heb SynVest in april 2015 leren kennen. Een telefoongesprek met de heer Van Gooswilligen verliep goed en het aanbod van SynVest om een andere belegger als referentie te consulteren sprak mij aan. Vervolgens werd ik uitbundig geïnformeerd over het Duitse vastgoedfonds. Mooie brochures landden in mijn mailbox. Bij beleggen ben ik echter niet alleen geïnteresseerd in de producten en diensten. Het gaat ook om de samenhang tussen mensen en de organisatie-strategie. Heel praktisch heb ik mijn expertise hier toegepast door op afstand te toetsen op klantgerichtheid. Ronkende brochures schrijven waarin van alles wordt beloofd kan iedereen. Naast een goed rendement vind ik de zorgvuldige manier waarop SynVest werkt ook belangrijk.

Wat kan er beter bij SynVest?

Tot nu toe heb ik niet gemerkt wat er echt beter kan. Mijn ervaring met de manier waarop de zaken tot nog toe lopen en het rendement dat elke maand wordt uitgekeerd is goed. Ik zou willen meegeven dat SynVest vooral op dit pad moet doorgaan. De website krijgt ook steeds meer inhoud. Dit klinkt bijna saai. Niettemin ben ik als belegger dik tevreden. Enige suggestie die ik voor SynVest heb, is het relatieonderhoud rondom acties (zoals in oktober). De benadering via e-mail, brief en telefoon is uitstekend en correct. Drie keer terugbellen is echter wel wat veel van het goede.

"Naast een goed rendement vind ik de zorgvuldige manier waarop SynVest werkt ook belangrijk"

Wat vindt u goed gaan bij SynVest?

Wat mij zeer aanspreekt is de soliditeit van het Duitse vastgoedfonds. Duitsland is momenteel wereldwijd een van de sterkste en grootste economieën. Het is ook (politiek) relatief rustig bij onze oosterburen. Dan kan vastgoed – mits goed gespreid – langdurig op hoog niveau renderen. SynVest belegt niet in de grote steden en ze nemen met de portefeuille niet te veel risico. Met als resultaat dat ik goede schattingen kan maken van de maandelijkse dividenduitkeringen.

Wat wilt u tot slot nog zeggen?

Het huidige productaanbod is helder. Ik volg SynVest met belangstelling wat betreft productontwikkeling en nieuwe beleggingsmogelijkheden. Er liggen denk ik wel wat kansen op het gebied van duurzaamheid of groene energie. Iedereen die dit leest bied ik de mogelijkheid om met de diensten van Gaudium kennis te maken. Want de lijfspreuk van Gaudium is ontleend aan een uitspraak van de Romeinse filosoof Seneca in een van diens brieven aan zijn vriend Lucilius: res severa est verum gaudium. Ofwel: ware vreugde is een serieuze zaak. Dat is eenvoudig gezegd, maar niet simpel gedaan. Daar kan ik bij helpen.

De ervaring van Feliz is in het najaar van 2016 gepubliceerd in het Synformatie magazine

Aan beleggen zijn risico's en kosten verbonden. Hierover leest u meer in het prospectus en de Essentiële beleggersinformatie (Ebi).

Bel ons

Mail ons

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Meer informatie hierover vind u op onze cookie instellingen pagina.

OK