Edo belegt in het Value Beleggingsfonds en SynVest German RealEstate Fund. Dit is zijn ervaring.

Aantal lijfrentes opgebouwd

‘Als dertiger was ik al bezig met mijn pensioen. Mijn toenmalige assurantietussenpersoon stelde mij daarover een aantal goede vragen. Eén van de vragen was hoeveel besteedbaar inkomen ik dacht nodig te hebben als ik met pensioen was. Omdat ik verschillende werkgevers heb gehad, heb ik zelf ook een aantal lijfrentes opgebouwd. Die kwamen vrij toen ik bij Sanoma op 62 jaar met pensioen ging. Daar moet je dan wat mee. Dus ben ik op zoek gegaan naar een partij die me goed kon helpen. Ik kwam snel bij SynVest uit.

Duidelijke criteria

Tijdens mijn zoektocht stelde ik een aantal criteria op, waaraan het (her)beleggen en uitkeren van mijn lijfrentes moesten voldoen. Ook had ik behoefte aan een gesprekspartner die echt snapt wat ik wil. Zo wilde ik niet dat mijn hele vermogen in een pot van een bank of verzekeraar zou verdwijnen als ik zou komen te overlijden. Ik wilde aan een aantal knoppen kunnen draaien zodat ik regie kan houden over mijn inkomen. Door Pim Kroes van SynVest en hun producten was ik snel overtuigd.

"Bij SynVest heb ik naast een mooi rendement ook een goed gevoel. Ze zijn betrouwbaar, beschikbaar en het is niet zo’n grote organisatie"

Optimale flexibiliteit

We hadden een potje belegd bij SynVest voor een uitkerende lijfrente en die hebben we inmiddels opgemaakt. Daarnaast hebben we ook een groter bedrag belegd. Dit kunnen we gebruiken na mijn 70e jaar als aanvullend pensioen. Op dit moment is deze belegging al zo’n 40% vermeerderd in waarde.

Inmiddels beleggen er ook familieleden bij SynVest. Mijn zussen en ik hebben besloten om het vermogen van onze moeder te beleggen in het SynVest Value Investment Fund. Ook voor de kleinkinderen doen we inmiddels iets via SynVest. Het is voor ons belangrijk om optimale flexibiliteit te hebben, zodat we in ons aanvullend inkomen kunnen variëren en de resterende rechten bij overlijden overgaan naar de kinderen.

Rendement en goed gevoel

Bij SynVest heb ik naast een mooi rendement ook een goed gevoel. Ze zijn betrouwbaar, beschikbaar en het is niet een té grote organisatie. Je kunt even langsrijden met vragen en onder het genot van een kop koffie krijg je een goed en duidelijk antwoord. Ik zou niet weten wat er nog beter kan bij SynVest.”

De ervaring van Edo is in het voorjaar van 2019 gepubliceerd in het SynFormatie magazine

Aan beleggen zijn risico's en kosten verbonden. Hierover leest u meer in het prospectus en de Essentiële beleggersinformatie (Ebi).

Bel ons

Mail ons

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Meer informatie hierover vind u op onze cookie instellingen pagina.

OK