Bram belegt sinds 2013 bij SynVest in het SynVest German RealEstate Fund,en heeft een lijfrente bij SynVest ondergebracht. Hieronder vindt u zijn ervaringen:

Verkeerd bezorgd

“Ik beleg al vanaf mijn jeugd, toentertijd ben ik begonnen bij Robeco. De jaren erna belegde ik met meer en soms mindere successen. Sinds 2013 beleg ik bij SynVest. Ik ben door de SynFormatie bij SynVest terechtgekomen. Deze was bedoeld voor mijn buurman, maar was per ongeluk door de postbode bij mij in de brievenbus gedaan. Op zijn aanraden heb ik het magazine toen geleend, zodat ik me eens kon verdiepen in de organisatie en haar fondsen. Ik vond het betrouwbaar overkomen, en bovendien was mijn buurman erg tevreden. Een betere aanbeveling is er niet. Beleggen in Duits vastgoed sprak mij het meest aan, vanwege de sterke economie. Daar ben ik dus mee begonnen. Inmiddels heb ik ook een lijfrente afgesloten bij SynVest, en mijn positie in het Duits vastgoedfonds uitgebreid na de verkoop van mijn eigen zaak.”

Van herbeleggen naar uitkeren

“Beleggen is voor ons een lange termijn investering. We zien onze belegging als een extraatje voor later. Als aanvulling op ons pensioen, of voor een bijzondere vakantie. We hebben bewust gekozen voor beleggen, vanwege het rendement, maar wel met voldoende betrouwbaarheid. De eerste jaren dat we belegden in Duits vastgoed kozen we nadrukkelijk voor herbeleggen van het voorschotdividend. Doel was om het kapitaal zo hard mogelijk te laten groeien. Nu ik bijna 66 ben, draait het niet meer om vermogensopbouw, maar krijg ik liever maandelijks een extraatje bovenop mijn pensioen.”

"Beleggen bij SynVest is eenvoudig, transparant, inzichtelijk en persoonlijk. De fondsen bieden daarnaast een plezierig rendement"

Op tijd beginnen met beleggen

“We moeten in Nederland steeds meer voor onszelf zorgen, dat geef ik jongeren altijd mee. Ik probeer mijn kinderen dan ook te stimuleren om zelf ook te gaan beleggen. Als je maandelijks 25 euro per maand opzij zet, en daar tot je 65e niet naar kijkt, dan heb je later wat achter de hand. Inmiddels participeert mijn zoon ook al bij SynVest. Zelf spaar ik voor mijn kleinkinderen in het SynVest German RealEstate Fund, iedere maand een klein bedrag. Dat levert uiteindelijk veel meer op dan geld op een spaarrekening zetten.”

Maandelijks voorschotdividend

“Beleggen bij SynVest is eenvoudig, transparant, inzichtelijk en persoonlijk. De fondsen bieden daarnaast een plezierig rendement. Bovendien zoekt het fonds degelijke investeringsobjecten uit. Ik heb dus eigenlijk geen op- of aanmerkingen. SynVest gaat haar aanbod beleggingsfondsen uitbreiden, en daar ben ik tevreden over. Ik heb een andere belegger wel eens horen mopperen op de koersvorming en het maandelijkse voorschotdividend, maar daar heb ik geen problemen mee. Als de koersen omhoog gaan, is dat plezierig. Mij gaat het toch vooral om de 6,9% op jaarbasis die ik maandelijks extra krijg.”

De ervaring van Bram is in het najaar van 2017 gepubliceerd in het SynFormatie magazine

Bel ons

Mail ons

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Meer informatie hierover vind u op onze cookie instellingen pagina.

OK