Beleggen in Nederlands vastgoed Campaign temp. meter

BELEG IN NEDERLANDS VASTGOED

Ontvang een extra maand dividend bij deelname in juli!

Beleg in Nederlands vastgoed

In januari is SynVest gestart met een nieuw beleggingsfonds in Nederlands vastgoed. Het fonds richt zich op een mix van vastgoed op locaties door heel Nederland. Het gaat om panden die ook in de toekomst in een behoefte blijven voorzien, zoals gezondheidscentra, supermarkten, bedrijfspanden en kantoorpanden. In april kocht het fonds haar eerste kantorenpand in Nieuwegein en in juni een Lidl supermarkt in Leek.
7,8% gemiddeld jaarrendement: prognose eerste 7 jaar

Ontvang 1 maand extra dividend bij deelname in juli

6% maandelijks voorschotdividend op jaarbasis

Wie is SynVest?

  • Wij zijn een beleggingsinstelling. Wij beleggen in Nederlands en Duits vastgoed, aandelen en obligaties

  • Wij wonnen de Cashcow award in 2016, 2018 en 2019, een prijs voor de beste aanbieder van beleggingsproducten in vastgoed

  • Wij hebben circa €490 miljoen vermogen onder beheer Wij vallen onder toezicht van de AFM en we werken volgens de richtlijnen van de AIFMD

  • Wij bestaan al sinds 2005

Argumenten voor deelname

  • 7,8% prognose gemiddeld jaarrendement over 7 jaar

  • Mix van vastgoed die in blijvende behoefte voorziet

  • Overzichtelijk risico door geografische spreiding

  • Maandelijks voorschotdividend van 6% op jaarbasis

  • Mogelijkheid tot belegging uitbreiden en verkopen

  • Deelname vanaf € 100 per maand of € 2.500 eenmalig

Een goede tijd om vastgoed aan te kopen

Het effect van de Coronacrisis zien we terug in gunstige aankoopprijzen van het vastgoed. We kijken scherp of er huurders zijn met huurachterstanden of betalingsregelingen en nemen dit mee in de aankoop afweging en/of prijs. Ook is het aanbod groot en de vraag is door de onrust relatief laag. We kunnen zeer kritisch zijn en het beste vastgoed selecteren. Benieuwd welke panden wij geselecteerd hebben om aan te kopen en waarom?

Begin nu: stappenplan

1

Bepaal welk bedrag u wilt inleggen

2

Maak een account aan en vul uw persoonlijke gegevens in: dit kost slechts enkele minuten van uw tijd

3

Betaal via iDeal of maak het bedrag zelf over via uw bank om uw deelname af te ronden

Klant worden

Rendementsprognose 7,8%

Wij richten ons bewust op verschillende soorten vastgoed en volgen continu de ontwikkelingen in de markt. Hierdoor kunnen wij de optimale vastgoedportefeuille samenstellen met goede rendementsverwachtingen en optimale spreiding. Onze rekenmodellen geven een gemiddeld verwacht totaalrendement van 7,8% per jaar over een periode van 7 jaar. Dit is een voorzichtige inschatting, hier kunnen geen rechten aan ontleend worden.

6% voorschotdividend

De kosten en (huur)opbrengsten van een vastgoedfonds zijn voorspelbaar. Hierdoor is het mogelijk om u elke maand een voorschotdividend uit te keren. Dit bedrag stellen wij aan het begin van elk jaar vast. Dit bedrag wordt maandelijks aan uw belegging toegevoegd en herbelegd. Zo ontstaat een rente op rente-effect en bouwt u sneller vermogen op. U kunt er ook voor kiezen om dit bedrag maandelijks te laten uitkeren.

Word nu klant en ontvang een extra maand dividend

Wanneer u in de maand juli minimaal € 10.000,- belegt, ontvangt u een maand extra dividend!

Risico's en kosten

Aan beleggen zijn risico's en kosten verbonden. Hierover leest u meer in het prospectus en de Essentiële beleggersinformatie (Ebi). Vastgoed is een langetermijnbelegging waarmee goede rendementen behaald kunnen worden. Als belegger dient u er van bewust te zijn dat beleggen risico’s met zich meebrengt. Voorbeelden van risico’s zijn markt-, rente-, verhuur-, leegstands- en liquiditeitsrisico's. De risico’s van beleggen in vastgoed in het algemeen en in dit fonds in het bijzonder zijn omschreven in het prospectus.

Aan beleggen in dit fonds zijn kosten verbonden. Er gelden geen instapkosten. De uitstapkosten bedragen 2,5%. Omdat beleggen in vastgoed een langetermijnbelegging is, worden gedurende de eerste drie jaar hogere uitstapkosten in rekening gebracht: jaar 1: 9%, jaar 2: 7%, jaar 3: 5%. De uitstapkosten komen ten goede aan het fonds, niet aan SynVest. Naast deze kosten zijn er ook doorlopende fondskosten. Een verdere uitleg van de kosten vindt u in het Prospectus en in de brochure.

Vraag vrijblijvend de brochure Nederlands vastgoed aan

Vul uw gegevens in en wij sturen u de brochure toe

Bel ons

Mail ons

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Meer informatie hierover vind u op onze cookie instellingen pagina.

OK