Vraag vrijbijvend meer informatie aan


usp
8,1% gemiddeld jaarrendement: prognose eerste 7 jaar
usp
Mogelijkheid om de belegging uit te breiden of te verkopen
usp
6% maandelijks voorschotdividend op jaarbasis

Wie is SynVest?

  • Wij zijn een beleggingsinstelling. Wij beleggen in Nederlands en Duits vastgoed, aandelen en obligaties
  • Wij wonnen vijf keer de Cashcow award, een prijs voor de beste aanbieder van beleggingsproducten in vastgoed
  • Wij hebben circa €750 miljoen vermogen onder beheer Wij vallen onder toezicht van de AFM en we werken volgens de richtlijnen van de AIFMD
  • Wij bestaan al sinds 2005

Highlights uit de portefeuille

Amersfoort
Gorinchem
Leeuwarden
Leek

Risico's 

Aan beleggen zijn risico's en kosten verbonden. Hierover leest u meer in het prospectus en de Essentiële beleggersinformatie (Ebi). Vastgoed is een langetermijnbelegging waarmee goede rendementen behaald kunnen worden. Als belegger dient u er van bewust te zijn dat beleggen risico’s met zich meebrengt. Voorbeelden van risico’s zijn markt-, rente-, verhuur-, leegstands- en liquiditeitsrisico's. De risico’s van beleggen in vastgoed in het algemeen en in dit fonds in het bijzonder zijn omschreven in het prospectus.

Brochure aanvragen

Kosten

Aan beleggen in dit fonds zijn kosten verbonden. Er gelden geen instapkosten. De uitstapkosten bedragen 2,5%. Omdat beleggen in vastgoed een langetermijnbelegging is, worden gedurende de eerste drie jaar hogere uitstapkosten in rekening gebracht: jaar 1: 9%, jaar 2: 7%, jaar 3: 5%. De uitstapkosten komen ten goede aan het fonds, niet aan SynVest. Naast deze kosten zijn er ook doorlopende fondskosten. Een verdere uitleg van de kosten vindt u in het Prospectus en in de brochure.

Heeft u vragen? Neem dan contact op Bel 020 - 23 51 490