Het SynVest Dutch RealEstate Fund

In januari 2020 is SynVest gestart met een nieuw beleggingsfonds in Nederlands vastgoed: het SynVest Dutch RealEstate Fund. Het fonds richt zich op een mix van vastgoed op locaties door heel Nederland. Het gaat om panden die ook in de toekomst in een behoefte blijven voorzien, zoals supermarkten, wijkwinkelcentra, gezondheidscentra en bedrijfs- en kantoorpanden

Beleggen in Nederlands vastgoed

usp
8,1% gemiddeld jaarrendement: prognose eerste 7 jaar
usp
Supermarkten, gezondheidscentra en kantoren
usp
6% voorschotdividend per jaar: maandelijks uitgekeerd

Argumenten voor deelname

 • 8,1% prognose gemiddeld jaarrendement over 7 jaar
 • Mix van vastgoed die in blijvende behoefte voorziet
 • Overzichtelijk risico door geografische spreiding
 • Maandelijks voorschotdividend van 6% op jaarbasis
 • Mogelijkheid tot belegging uitbreiden en verkopen
 • Deelname vanaf € 100 per maand of € 2.500 eenmalig
Meer informatie

Mix van vastgoed

supermarkten, gezondheidscentra en kantoorpanden

Wij kopen een mix van vastgoed op locaties door heel Nederland. Het gaat om panden die in een behoefte blijven voorzien, zoals gezondheidscentra, supermarkten, bedrijfspanden en kantoorpanden:

 • Buurtwinkelcentra en supermarkten
  Wij richten ons op winkels die voorzien in de eerste levensbehoefte.
 • Bedrijfspanden
  Wij kiezen vooral voor panden met opslagmogelijkheden, zoals groothandels of kleine webwinkels.
 • Gezondheidscentra
  Centra met bijvoorbeeld een huisarts, apotheek, fysiotherapeut, etc.
 • Kantoren
  Er zijn altijd kantoren nodig. Belangrijk is een locatie met goede bereikbaarheid met zowel auto als openbaar vervoer, goede huurprijzen, splitsbaarheid en een goed energielabel.

Begin nu: stappenplan

 • Bepaal welk bedrag u wilt inleggen
 • Maak een account aan en vul uw persoonlijke gegevens in: dit kost slechts enkele minuten van uw tijd
 • Betaal via iDeal of maak het bedrag zelf over via uw bank om uw deelname af te ronden
Klant worden

Highlights uit de portefeuille

Gorinchem
Leeuwarden
Leek
Amersfoort

Rendementsprognose 8,1%

Wij richten ons bewust op verschillende soorten vastgoed en volgen continu de ontwikkelingen in de markt. Hierdoor kunnen wij de optimale vastgoedportefeuille samenstellen met goede rendementsverwachtingen en optimale spreiding. Onze rekenmodellen geven een gemiddeld verwacht totaalrendement van 8,1% per jaar over een periode van 7 jaar. Dit is een voorzichtige inschatting, hier kunnen geen rechten aan ontleend worden.

6% voorschotdividend

De kosten en (huur)opbrengsten van een vastgoedfonds zijn voorspelbaar. Hierdoor is het mogelijk om u elke maand een voorschotdividend uit te keren. Dit bedrag stellen wij aan het begin van elk jaar vast. Dit bedrag wordt maandelijks aan uw belegging toegevoegd en herbelegd. Zo ontstaat een rente op rente-effect en bouwt u sneller vermogen op. U kunt er ook voor kiezen om dit bedrag maandelijks te laten uitkeren.

Risico's 

Aan beleggen zijn risico's en kosten verbonden. Hierover leest u meer in het prospectus en de Essentiële beleggersinformatie (Ebi). Vastgoed is een langetermijnbelegging waarmee goede rendementen behaald kunnen worden. Als belegger dient u er van bewust te zijn dat beleggen risico’s met zich meebrengt. Voorbeelden van risico’s zijn markt-, rente-, verhuur-, leegstands- en liquiditeitsrisico's. De risico’s van beleggen in vastgoed in het algemeen en in dit fonds in het bijzonder zijn omschreven in het prospectus.

Kosten

Aan beleggen in dit fonds zijn kosten verbonden. Er gelden geen instapkosten. De uitstapkosten bedragen 2,5%. Omdat beleggen in vastgoed een langetermijnbelegging is, worden gedurende de eerste drie jaar hogere uitstapkosten in rekening gebracht: jaar 1: 9%, jaar 2: 7%, jaar 3: 5%. De uitstapkosten komen ten goede aan het fonds, niet aan SynVest. Naast deze kosten zijn er ook doorlopende fondskosten. Een verdere uitleg van de kosten vindt u in het Prospectus en in de brochure.

Meer informatie ontvangen

Vul uw gegevens in en wij sturen u onze brochure met deelnameformulier


Heeft u vragen? Neem dan contact op Bel 020 - 23 51 490