U heeft enige tijd geleden een lijfrentepolis afgesloten. Mogelijk is dit een koopsompolis, waarvoor u destijds eenmalig een groot bedrag heeft ingelegd. Of misschien gaat het om een premiepolis, waarvoor u al jaren iedere maand een vast bedrag overmaakt. Als uw lijfrente straks vrijkomt, oftewel ‘expireert’, kunt u daar direct de vruchten van gaan plukken.

Gunstige fiscale voorwaarden

Om van de gunstige fiscale voorwaarden te kunnen blijven profiteren, moet u hiervoor een nieuw lijfrenteproduct kopen. Als u direct wilt profiteren, kiest u voor een Direct Ingaande Lijfrente. Deze kunt u afsluiten bij een verzekeraar, bank of beleggingsinstelling. Vanwege het lage rendement dat verzekeraars doorgaans uitbetalen adviseren consumentenorganisaties te kiezen voor een bank of beleggingsinstelling.

Lage vaste rente

De volgende keuze is dan of u uw vermogen wilt vastzetten tegen een vaste rente, of laten beleggen. Als u uw vermogen vastzet kunt u direct met de uitkerende partij afspreken hoe lang u een vaste uitkering wilt ontvangen, en wat de hoogte van dit bedrag dan is. Door de bijna tot nul procent gedaalde rente is ook het rendement dat u op deze wijze tegemoet kunt zien zeer laag.

Lijfrente beleggen: interessant alternatief

Als een van de weinige specialisten in Nederland maakt SynVest het daarom mogelijk om te beleggen met uw lijfrentevermogen. Veel andere partijen doen dat niet, omdat ze meer verdienen op hun lijfrentes met vaste uitkeringen en lage rente. Als relatief kleine, maar snel groeiende partij wil SynVest echter wel inspringen op de toenemende vraag onder lijfrentehouders naar een interessant alternatief.

Risico vs. rendement van beleggen

Uiteraard geeft ook SynVest geen ‘gratis geld’ weg. Zoals bij elke belegging staat tegenover de kans op een hoger rendement ook een groter risico op waardeverlies. Door zelf te kiezen voor een van onze diverse lijfrenteproducten, die allen zijn voorzien van een uiteenlopend risicoprofiel, heeft u zelf echter wel meer invloed op het door u te ontvangen rendement. En genereert u zelfs met de meest risicomijdende belegging al snel meer rendement dan vrijwel tot nul gedaalde rente die u elders ontvangt.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om uw lijfrentevermogen zo effectief mogelijk in te zetten voor een onbezorgde financiële toekomst?

Download dan nu geheel gratis en zonder enige verplichting de whitepaper ‘Belangrijke informatie voor uw expirerende lijfrente’

Gratis whitepaper:

Belangrijke informatie voor uw expirerende lijfrente

Komt uw lijfrente binnenkort vrij? Dan biedt dit whitepaper waardevolle informatie!

Download nu geheel vrijblijvend het whitepaper 'Belangrijke informatie voor uw expirerende lijfrente'.

Download
Heeft u vragen? Neem dan contact op Bel 020 - 23 51 490