SynVest event

5 november 2019

Graag nodigen wij u uit voor een informeel en inspirerend event op dinsdag 5 november 2019 in het Spant te Bussum. Neemt u vooral een introducé mee. Aan dit event zijn uiteraard geen kosten verbonden.

Programma

13:00 uur        Inloop en ontvangst met koffie & thee 
14:00 uur        Welkomstwoord Martin van Gooswilligen, directeur SynVest
14:20 uur        Start presentaties 
16:00 uur        Napraten en borrel

De sprekers

Jaap Koelewijn studeerde economie aan de VU en promoveerde daar op een proefschrift over bankentoezicht. Hij werkte daarna in de financiële sector. In 2000 begon hij zijn eigen praktijk, waarin hij zich richt op zakelijke financiële dienstverlening. Sinds  2007 is hij deeltijdhoogleraar aan Nyenrode.

De presentaties

De rente is wereldwijd extreem laag. Waardoor is het zover gekomen? Is het alleen maar de ECB of is er meer. De lage rente heeft grote gevolgen voor de vermogensopbouw. Waar kun je nog rendement behalen, terwijl de economisch groei aan het afzwakken is?

Frank Quix groeide op in een detailhandelsgezin. Werkte bij EY en Deloitte voordat hij in 2003 Q&A oprichtte. Sinds 2005 is Frank verbonden aan de Anton Dreesmann leerstoel aan de UvA. Hij geeft les aan de UvA en de RuG. 

Retail 2030: de toekomst van fysieke retail in een snel veranderende wereld. Soms lijkt de rampspoed in de fysieke retail alles te overheersen, maar Frank Quix laat zien dat winkels in de toekomst nog steeds een belangrijke rol vervullen en dat winnaars altijd overleven als ze zich maar aanpassen aan de behoefte van de klant.

Locatie

Spant!
Dr. A. Kuyperlaan
31402 SB  Bussum

Bereikbaarheid

Auto: Spant is makkelijk bereikbaar met de auto en er is ruimschoots gratis parkeergelegenheid

Trein: Spant is gelegen nabij het treinstation Bussum Zuid. Vanaf dit station is het 15 minuten lopen naar Spant. Volg vanaf het station de rode tegels naar Spant

Bus: Neem vanaf station Naarden-Bussum of Bussum Zuid bus 109 richting Hilversum. Stap uit bij de halte Dr. A. Kuyperlaan. Spant ligt op 3 minuten loopafstand

 Aanmelden

Bel ons

Mail ons

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Meer informatie hierover vind u op onze cookie instellingen pagina.

OK