SynVest event

Hartelijk dank voor u komst naar het SynVest Event op 5 november 2019.

Wilt u de presentaties nog een keer nalezen? Deze kunt u hieronder downloaden. 

Jaap Koelewijn

Jaap Koelewijn studeerde economie aan de VU en promoveerde daar op een proefschrift over bankentoezicht. Hij werkte daarna in de financiële sector. In 2000 begon hij zijn eigen praktijk, waarin hij zich richt op zakelijke financiële dienstverlening. Sinds  2007 is hij deeltijdhoogleraar aan Nyenrode.

Download presentatie: verantwoord rendement: nog haalbaar na 2020?

De rente is wereldwijd extreem laag. Waardoor is het zover gekomen? Is het alleen maar de ECB of is er meer. De lage rente heeft grote gevolgen voor de vermogensopbouw. Waar kun je nog rendement behalen, terwijl de economisch groei aan het afzwakken is?

Frank Quix

Frank Quix groeide op in een detailhandelsgezin. Werkte bij EY en Deloitte voordat hij in 2003 Q&A oprichtte. Sinds 2005 is Frank verbonden aan de Anton Dreesmann leerstoel aan de UvA. Hij geeft les aan de UvA en de RuG. 

Download presentatie: Retail 2030

De toekomst van fysieke retail in een snel veranderende wereld. Soms lijkt de rampspoed in de fysieke retail alles te overheersen, maar Frank Quix laat zien dat winkels in de toekomst nog steeds een belangrijke rol vervullen en dat winnaars altijd overleven als ze zich maar aanpassen aan de behoefte van de klant.

Bel ons

Mail ons

Onze website maakt gebruik van cookies om het gebruik en functionaliteit te waarborgen. Meer informatie hierover vind u op onze cookie instellingen pagina.

OK